EXCLUSIV Soluția disperată la care vrea să recurgă Ioniță de la Clejani pentru a o scăpa de pușcărie pe Margherita. Ce vrea să obțină de la medici urgent

EXCLUSIV Soluția disperată la care vrea să recurgă Ioniță de la Clejani pentru a o scăpa de pușcărie pe Margherita. Ce vrea să obțină de la medici urgent

După ce fiica lui s-a ales cu un nou dosar penal pentru vătămare corporală și o paște o condamnare la închisoare, Ioniță vrea ca Margherita să meargă la un medic psihiatru pentru un control amănunțit.

Vrea să își scoată fiica incapacitată psihic

Timp de trei ani, familia Clejanilor a ținut prima pagină a ziarelor prin prisma scandalurilor violente în care a intrat mezinul, Fulgy, care este consumator înrăit de droguri, așa cum a decis chiar instanța de judecată. De câteva luni însă, atenția s-a mutat asupra Margheritei, care a provocat un accident de mașină, iar mai apoi a fost testată pozitiv cu cocaină. De atunci și până acum, tânăra de 28 de ani a strâns nu mai puțin de trei dosare penale și riscă să își petreacă următorii doi ani după gratii. Ieri, Ioniță de la Clejani s-a întâlnit cu avocatul familiei, care i-a prezentat situația și i-a explicat reprercusiunile acțiunilor Margheritei. Disperat că fiica lui ar putea ajunge la închisoare, alături de alte mii de deținute care i-ar putea face rău, artistul și soția lui s-au gândit la o soluție pentru a o scăpa pe tânără de problemele legale:

“Au fost și ei învățați de cineva cum să facă. O să o ducă la un control psihiatric, ca să o scoată cu probleme. Deși presupunem toți că ea chiar are, din moment se apucă să zgârie femei și face scandal peste tot. Este tare greu pentru Viorica și Ioniță, dar ce pot face? Bun, rău, este copilul lor, nu îl vor lăsa să se ducă la pușcărie”, ne-au declarat surse apropiate Clejanilor.

Trei dosare penale în numai două luni

Reamintim că Margherita a fost protagonista unui nou scandal monstruos în urmă cu câteva zile. Ea se afla într-o agenție imobiliară pentru a-și vinde apartamentul de peste 100.000 euro, atunci când, după un schimb de replici cu două angajate, a început să le înjure, să le scuipe, să le zgârie, ba chiar să încerce să le lovească. Una dintre femei s-a speriat extem de tare și a chemat poliția, cărora le-a mărturisit că fiica Clejanilor nu pare tocmai coerentă și este extrem de violentă. Margheritei i s-a deschis dosar penal pentru loviri și amenințări, al treilea din luna iulie și până în prezent. Ea mai are activ un dosar penal pentru conducerea sub influența drogurilor și unul pentru chinuirea animalelor. Artista a provocat, recent, un accident de mașină fără victime, însă drog testul a ieșit pozitiv, pentru ca mai apoi, analizele INML să arate că ar fi consumat un coktail de substanțe interzise, printre care și cocaină. Mai apoi, ea s-a plimbat prin tot orașul cu o maimuță, pe care o ținea în poziții total inconfortabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI