EXCLUSIV Reacția lui Alex Velea, după ce Abi Talent a spus că cei doi copii nu sunt ai lui. ”Antonia a suferit prea mult!”

EXCLUSIV Reacția lui Alex Velea, după ce Abi Talent a spus că cei doi copii nu sunt ai lui. ”Antonia a suferit prea mult!”

Abi Talent a încercat să inducă, zilele trecute, opiniei publice, faptul că cei doi băieți ai Antoniei nu ar fi copiii lui Alex Velea. După 3 zile de tăcere, artistul îi dă replica prin intermediul impact.ro.

Alex Velea, reacție după ce Abi Talen a spus că cei doi copii nu sunt ai lui

În urmă cu șase luni, Alex Velea și Abi Talent au purtat un scandal mediatic pe canele lor de social media, în care s-au jignit reciproc. Deși pare o simplă dușmănie între doi artiști, unul foarte cunoscut, altul aflat de abia la început de drum, lucrurile nu sunt deloc așa. Astfel, scandalul i-a propulsat pe amândoi în topul celor mai urmărite vedete, filmulețele postate de ei ajungâng, fiecare, și un milion de vizualizări. Desigur, aceste vizualizări au venit la pachet și cu o mulțime de bani câștigați din acest scandal, la mijloc fiind vorba de zeci de mii de euro. La începutul lunii martie, însă, cearta dintre cei doi s-au stins, iar Abi Talent a intrat într-un con de umbră.

Asta până în urmă cu trei zile, atunci când acesta a resuscitat scandalul, lansând un nou atac la adresa dușmanului său de moarte, prin intermdiul noii sale melodii, în care încearcă să inducă faptul că cei doi copii ai Antoniei nu ar fi și ai lui Alex Velea: “Și toată lumea știe că am stil italiano, Antonia io ti amo, semnat Abi Castellano/ V-ați da toată viața pentru-o zi din viața mea/Iau toate vedetele din țară la mișto/ Fac numai euro, zeci de mii de euro și fac muzică la mișto/ Frumoasa și bestia, Velea și Antonia/ Dar păcat că nu știm care dintre voi e femeia/ E timpul ca Velea să facă un test AND/ Să vedem dacă, pe bune, ăia sunt copiii lui”

Sătul de certuri și scandaluri!

Sătul de certurile cu mai tânărul Abi Talent, un personaj apărut din neant, fără niciun fel de calități vocale, Alex Velea a preferat să nu îi mai dea acestuia replica, în încercarea de nu-i mai aduce și mai muștă notorietate dușmanului său:

“În viață trebuie să ai bun simț și decență. Te mai cerți ba pe muzică, ba pe altele, dar nu te legi de familia omului. El s-a luat de familia mea, de nevastă, de copii, de tot ceea ce a putut. Antonia a suferit prea mult din acest motiv, deci nu am ce replică să dau unei asemenea persoane, educația vorbește de la sine. Am alte lucruri mai importante de făcut. Fiecare pasăre moare pe limba ei”, a declarant Alex, pentru impact.ro.

Și-a recunoscut, oficial, copiii!

Anul trecut, Alex Velea a deschis un process în instanță pentru ca cei doi băiești să poarte numele său de familia și în certificatele de naștere. Pentru ca Achim și Dominik s-au născut în timp ce Antonia era căsătorită cu Vincenzo, aceștia au purtat ani buni numele de Castellano. Testul de paternitate a concluzionat faptul că băiețiii sunt fiii lui Alex, iar acum poartă numele de Velea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI