EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul amantei din Gorj prinsă în mașină de soția bărbatului. Cum l-a păcălit pe soț

EXCLUSIV Răsturnare de situație în cazul asistentei din Gorj prinsă în mașină de soția amantului ei. Cum l-a păcălit pe bărbat

Soțul infidel a divorțat de soție, însă amanta acestuia a regretat aventura și s-a întors în brațele soțului, căruia i-a cerut iertare.

Și-a prins soțul cu amanta în mașină, în timpul momentelor de amor

În urmă cu un an, un filmulet postat pe conturile de socializare a strâns milioane de vizualizări în mai puțin de 24 de ore, iar ceea ce părea un simplu gest de răzbunare s-a transformat într-un scandal de proporții, care a schimbat, în totalitate, viața protagoniștilor. În 2019, o soție care bănuia că partenerul de viață o înșela s-a hotărât să plece într-o operațiune de urmărire mai ceva ca în filme. A și reușit să îl prindă pe bărbat cu mâța în sac și cu pantalonii în vine…la propriu. Astfel, soția înșelată a ajuns la mașina bărbatului fix în momentul în care el și amanta lui întrețineau relații sexuale. A filmat întreaga scenă, însă nu s-a oprit aici. S-a repezit pe bancheta din spate și i-a luat amantei hainele: “Așa să te duci acasă la soțul tău. Așa, despuiată, să vadă cine ești cu adevărat’, urla soția la amanta ei. Culmea cinismului de abia acum vine. Soțul și-a convins consoarta să î idea hainele amantei, pentru ca această să plece, iar ei să poată sta de vorbă liniștiți. Surpriză, însă. Imediat ce a recuperate hainele cu pricina, bărbatul s-a urcat în mașină și a plecat în tromba cu amanta, nu înainte de a-I transmite soției că totul s-a terminat între ei.

Soția a divorțat de soțul infidel

Potrivit surselor noastre, scandalul nu s-ar fi terminat acolo. Soția chiar a luat legătura cu soțul celeilalte femei, căreia i-a povestit toată tărășenia. Ea a avut grijă și ca tot spitalul din Baia de Aramă, acolo unde amanta lucra ca asisitentă, să afle despre întâmplarea cu pricina, apoi au urmat zile întregi de scandal cu soțul său, de care a și divorțat, în cele din urmă. Nu același lucru se poate despre amantă. Ea nu a vrut să își părăsească soțul și desi au trecut prin momente extrem de grele, au decis să își mai acorde o șansă:

“Tot orașul a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat. A fost o mare umilință. Soția s-a simțit foarte rănită, a fost foarte furioasă, dar nu trebuia să facă ce a făcut. Dacă își spăla rufele în familie, poate că nu divorța. Așa, amanta a rămas cu soțul și nici nu a părut foarte rușinată de faptele sale. A stat ascunsă câteva zile, apoi oamenii au uitat, iar ea și-a reluat viața de dinainte”, ne-au mărturisit persoane care au fost în mijlocul scandalului dintre nevastă și amantă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI