EXCLUSIV Prin ce momente cumplite au trecut Anca Serea și cei 6 copii. Ce planuri au acum după ce Adi Sînă s-a videcat de covid

EXCLUSIV Prin ce momente cumplite au trecut Anca Serea și cei 6 copii. Ce planuri au acum după ce Adi Sînă s-a videcat de covid
Anca Serea, despre momentele grele prin care au trecut ca familie după ce Adi sSînă s-a infectat cu COVID-19

Momente de panică în familia Ancăi Serea, după ce soțul ei, solistul Adrian Sînă, a fost diagnosticat cu coronavirus! Artistul a început să prezinte simptome de boală la începutul lunii noiembrie, având frisoane și temperatură și s-a izolat de restul familiei înainte de a primi rezultatul testului pentru COVID-19. Anca Serea ne-a povestit, într-un interviu exclusiv pentru playtech.ro, despre această perioadă grea, în care a avut mari emoții pentru viața ei și a celor șase copii ai ei.

Adi Sînă a avut febră și frisoane. Cum s-a tratat?

Adrian Sînă a stat aproximativ trei săptămâni singur- cuc, în carantină, perioadă în care a urmat tratamentul cu paracetamol și cu vitamine, prescris de medicul de familie. Cântărețul s-a izolat într-o cameră de la mansardă, aflată în aceeași casă în care locuiește cu cei șase copii. Anca a intrat în panică încă de la primele simptome ale soțului ei.

”Am avut noroc că Adrian  a avut totuși o formă mai ușoară. El nu a avut simptome foarte grave, doar febră și frisoane. Așa ne-am și dat seama din prima că are Covid. Apoi și-a făcut testul și a ieșit pozitiv. Nu a avut însă complicații deloc. Nu știu de unde ar fi putut să ia acest virus, pentru că el nu a mai cântat deloc în perioada asta. Acum e bine, sănătos”
Anca Serea

”Adi s-a izolat la mansardă, îi lăsam mâncarea la ușă!”

Însă Anca s-a temut pentru ca ea și cei șase copii. Așa că și-au făcut toți testul: ”M-am temut foarte tare pentru mine, dar mai ales pentru copii. Adi a ales să se izoleze în masardă. S-a izolat complet, de tot, nu am avut nici o legătură cu el. Doar mâncarea i-o lăsam la ușă. Normal că ne-a fost frică să nu luăm și noi. Am făcut teste, și eu și copiii, din două în două zile. Pentru că nu mai așa puteam să fim siguri că putem intra în contact și cu alți oameni”, a mai declarat vedeta pentru impact.ro.

Vor pleca într-o vacanță relaxantă, în Dubai

Acum, că problemele de sănătate ale lui Adrian s-au rezolvat, cei doi soți vor să profite din plin de viață. Așa că vor merge împreună într-o vacanță relaxantă, în Dubai: ”Suntem super bine. Mi-am rezolvat și eu problemele de sănătate, Adi, la fel. Ne pregătim să plecăm în vacanță. La căldură. Am ales Dubai, pentru că mie nu prea îmi place să călătoresc mult cu avionul. Ultima oară când am călătorit mi s-a făcut rău”, a mai mărturisit Anca Serea , pentru playtech.ro. Anca Serea a avut și ea probleme de sănătate astă-vară, în luna august, când a ajuns de urgență la un spital din Bulgaria. Vedeta suferă de anemie severă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI