EXCLUSIV Monica Iagăr, pensie specială de la armată, dar își vinde hainele de firmă pe internet

Fosta atletă în vârstă de 46 de ani își vinde, în prezent, hainele de firmă, prin intermediul postărilor pe rețelele sociale. Monica Iagăr a adoptat și postura de comerciantă pe internet, după ce și-a scos mai multe obiecte din garderobă la vânzare pe Facebook. Sportiva primește o pensie specială din partea armatei, iar în trecut a fost căsătorită cu prezentatorul TV Cosmin Cernat.

EXCLUSIV Monica Iagăr, pensie specială de la armată, dar își vinde hainele de firmă pe internet

Sportiva Monica Iagăr beneficiază de o pensie specială din partea statului. Aceasta primește lunar suma de 12.000 de lei, pensie de la armată și în prezent are o afacere cu haine, pe internet, ce îi aduce în mod cert venituri extra. Piesele vestimentare puse la dispoziție sunt chiar cele din dulapul atletei, fiind vorba de articole de firmă. Spre exemplu, pentru o bluză marca Moschino, despre care spune că are o singură purtare, percepe un preț de 200 de lei. Totodată, sunt tarife cu mult mai mici față de cele regăsite în magazinele de profil. O astfel de bluză costă în comerț cel puțin dublu, potrivit surselor Impact.ro.

EXCLUSIV Monica Iagăr, pensie specială de la armată, dar își vinde hainele de firmă pe internet

Monica Iagăr a devenit mămică în luna august de anul trecut, când a adus pe lume un băiețel, ce a primit numele de Efrem. În 2009, Monica și Cosmin Cernat au divorțat, iar fosta sportivă și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi Neacșu, fost campion la judo. Băiețelul pe care l-a născut în urmă cu nici un an este al treilea al acesteia. Mai are două fete din căsnicia cu prezentatorul de televiziune, pe nume Maya, de 10 ani, și pe Ayana, de 16 ani.

Ce salariu avea la CS Dinamo

În toamna anului trecut, Monica Iagăr și-a botezat băiețelul și a făcut și nunta cu Cristi Neacșu. Fosta campioană a devenit mireasă pentru a doua oară și a ajuns în fața altarului alături de bărbatul care o face foarte fericită. Cei doi și-au unit destinele la Biserica Sf. Spiridon Vechi.

Mai mult, aceasta a fost și în fruntea clubului CS Dinamo, anterior fiind numită și în funcția de șef al Serviciului/ Birou coordonare activități sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI. Este o structură subordonată Direcţiei Informare şi Relaţii Publice din cardul Ministerului Afacerilor Interne. La CS Dinamo, Monica Iagăr avea un salariu de 8.000 de lei, iar pensia pe care o primește fosta atletă este cea de 12.000 de lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI