23 oct. 2020 | 14:30

EXCLUSIV Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu! Cum a băgat-o afaceristul în necazuri

Știri generale
EXCLUSIV Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu! Cum a băgat-o afaceristul în necazuri
Cum a fost executata silit Monica Gabor din cauza lui Irinel Columbeanu

O firmă de recuperare creanțe i-a dat în judecată pe cei doi foști soți și le cere să își împartă bunurile comune, pentru a-l putea executa silit pe omul de afaceri.

A ajuns la sapă de lemn

S-a numărat printe bogătașii României și a arătat ani la rând că trăiește la cel mai înalt nivel: vilă de 4 milioane de euro la Snagov, mașini care mai de care mai luxoase, toate “asezonate” cu cele mai frumoase femei din România. De mai bine de trei ani, însă, nu a mai rămas nimic din omul înstărit care afișa opulență la orice pas. Motivul? Băncile au pus sechestru pe toate averea lui Irinel Columbeanu. Însă, nu numai instituțiile bancare i-au pus acestuia gând, ci și ANAF-ul, care are de recuperat o sumă considerabilă de bani. Astfel, încetul cu încetul, omul de afaceri a rămas fără vilă, fără proprietăți și fără autovehiculele de lux. Acum, el locuiește într-un apartament cu două camere cu chirie și conduce o mașină de 6000 euro. Deși a rămas fără nimic și face eforturi pentru a supraviețui de la lună la lună, Irinel Columbeanu nu și-a achitat decât jumătate din datorii și este vânat, în permanență, de firmele de recuperare creanțe, care vor să își recupereze banii.

Monica și Irinel, chemați în judecată de recuperatorii de creanțe

După ce i-a fost luat tot ceea ce avea pe numele lui, companiile specializate au pus sechestru și pe bunurile pe care Irinel și Monica Gabor le mai au împreună. Însă, pentru că ea nu are datorii, firma de creanțe nu poate vinde proprietățile. Astfel, cei doi sunt dați în judecată pentru partaj juridic, iar primul termen va avea loc în luna noiembrie. Astfel, lichidatorul cere instanței împărțirea bunurilor, pentru a putea începe executarea silită a lui Irinel Columbeanu. Aflată în America, acolo unde locuiește de ani buni, fosta “scorpie” de la Izvorani și-a angajat un avocat care o reprezintă în lipsă.

Nu îi pasă că a sărăcit!

Într-un interviu acordat recent unei televiziuni, Irinel Columbeanu recunoaște că a ajuns sărac lipit, însă nu pare foarte afectat de acest aspect. Din contră, jură că este un bărbat fericit și liniștit: “N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă”, a spus acesta.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Capital.ro
Cel mai rapid dulce de post. O reţetă exotică din doar 3 ingrediente, gata în 5 minute
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro