EXCLUSIV Lovitură dură pentru Adelina Pestrițu! Ce a pățit la câteva ore după ce a anunțat că are covid-19

EXCLUSIV Lovitură dură pentru Adelina Pestrițu! Ce a pățit la câteva ore după ce a anunțat că are covid-19

Adelina Pestrițu a anunțat marți noapte că are noul coronavirus. La ora actuală, influencerița se află internată într-un spital din Capitală, iar judecând după tag-urile din pozele sale, aceasta ar fi internată la Spitalul Militar Rol 2.

EXCLUSIV Lovitură dură pentru Adelina Pestrițu!

Adelina Pestrițu este o femeie activă. A avut numeroase ședințe foto, a fost la sala de fitness, a încercat să se protejeze cât mai mult purtând mască și dezinfectându-și mâinile, însă, din păcate aceasta s-a infectat cu coronavirus. Astfel că după ce a rămas fără gust și fără miros, vedeta a decis să-și facă testul covid.

„N-am ştiut că persoana respectivă este infectată cu Covid, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust şi fără miros, mâncam o ciocolată şi efectiv nu mai aveam niciun gust, nu înţelegeam de ce simt ca şi cum aş mânca hârtie. Am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv, deocamdată starea mea de sănătate este bună. Şi vreau să vă mai spun un lucru, ce situaţie…îmi este teamă pentru mine şi pentru ai mei, dar eu am mare încredere că totul va fi bine. Purtăm mască în continuare, da?”, a spus Adelina Pestrițu într-un instastory.

Însă imediat după ce a postat pe conturile de socializare anunțul că are coronavirus, a urmat, apoi, un val de comentarii negative, în care este acuzată că minte și că, de fapt, nu are acest virus. Motivul? Cu doar patru ore înainte, tot pe instaStory, bruneta le spunea fanilor ce frumos miroase noul brăduț din mașina sa. Iar de aici și până la ”răscoala” internauților a fost doar un pas. Printre aceștia se numără chiar și faimoasa Cristina Ich, care a scris pe Instagram:

”Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID”, a spus frumoasa șatenă.

Mii de persoane s-au dezabonat de la Instagram-ul ei

Ei bine, lucrurile nu se opresc aici pentru Adelina Pestrițu căci primește o nouă lovitură. Până la ora 16:00, 40.000 de persoane s-au dezabonat de pe contul de socializare al acesteia (instagram), ceea ce îi va aduce pierderi financiare uriase (3000-4000 euro/lună), conform surselor Impact.ro. De asemenea, fiind în spital, ea nu are acces la conturile de socializare (potrivit legii) și nu își va putea promova produsele carora le va face reclamă. Deci, cu totul, în cele 2 saptamani de spitalizare, Adelina Pestrițu va pierde aproximativ 20.000 de euro și mulți fani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI