EXCLUSIV Legătura nebănuită dintre Iohannis și ultima soție a lui Țopescu. Cum se înțelegea Cristina cu mama ei vitregă

de: Andrei Simion
14 01. 2020

Între regretata jurnalistă și președintele României există o legătură pe care nu mulți o bănuiesc. Mai exact, e vorba despre ultima soție a lui Cristian Țopescu, cea care nu ar fi fost absolut deloc pe placul fiicei comentatorului sportiv. Cristina a avut mai mereu o părere nu tocmai bună despre partenerele de viață ale tatălui ei. Mai ales că relațiile au urmat și în contextul divorțului acestuia de Rodica, mama biologică a jurnalistei.

Legătura nebănuită dintre Iohannis și ultima soție a lui Țopescu

Mama vitregă a Cristinei Țopescu, Christel Ungar, ar avea o relație specială cu președintele Iohannis

Cristina Țopescu a fost găsită decedată în casa din Otopeni, în care locuia cu chirie, pe data de 12 ianuarie. Autoritățile au confirmat că aceasta a decedat de câteva săptămâni și i-au efectuat acesteia și câteva teste, pentru a determina și dacă a fost vorba sau nu despre un suicid sau vreo supradoză accidentală cu pastile.

Cristian Țopescu și-a încheiat mariajul cu prima soție, mama Cristinei, după 11 ani. A urmat o relație cu Rose Marie, cea care l-a adus pe lume pe Cristi, fiul mijlociu al comentatorului de sport. După o altă despărțire, acesta și-a cunoscut și cea de-a treia soție, pe Christel Ungar. Între cei doi exista o diferență de vârstă destul de mare, de 29 de ani. S-au căsătorit când crainicul sportiv avea 61 de ani și i-a dăruit un fiu, pe Sebastian. Tânărul se află încă din 2017 la studii în Viena, în Austria.

Cum se înțelegea Cristina cu mama ei vitregă, Christel Ungar?

Christel Ungar este originară din Sibiu și face parte și din comunitatea sasă burgheză, având un trecut cât se poate de controversat. Văduva lui Cristian Țopescu este și o apropiată a președintelui Klaus Iohannis, anunță Impact.ro. Cei doi au fost profesori pentru aceeași unitate de învățământ. Președintele a fost profesor de matematică, pe când Christel a activat ca profesor de limba germană. Aceasta a colaborat cu Securitatea, având un trecut controversat.

Între regretata prezentatoare care a decedat la 59 de ani și mama ei vitregă nu ar fi existat o relație prea apropiată. Cristina Țopescu nu avea o părere bună despre diferența de vârstă dintre partenera tatălui ei și acesta. Nici trecutul plin de momente cu tentă de scandal nu au reprezentat un aspect pozitiv, în ochii jurnalistei.