EXCLUSIV Informații de ultimă oră despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a făcut anunțul

EXCLUSIV Informații de ultimă oră despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a făcut anunțul
EXCLUSIV Informații de ultimă oră despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui a făcut anunțul

Vestea că Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are corononavirus a șocat showbizul. Starea cântărețului internat în spital însă s-a ameliorat în ultimele ore. Colegul său de trupă, Viorel Șipoș, a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro că acesta se simte mai bine după ce i-a fost admistrat tratamenul cu plasmă de care avea neapărat nevoie.

Mihai Budeanu are covid-19. Informații de ultimă oră

„Este mai bine acum Mihai. Medicii i-au băgat plasmă pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, a declarat Vorel, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Infectat cu noul coronavirus, Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), dar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia. Cântărețul, în vârstă de 44 de ani, a fost transferat la Spitalul din Medgidia din cauza stării sale de sănătate precare. Artistul avea nevoie urgent de plasmă, iar spitalul din Mangalia nu dispune a de această posibilitate. Şi medicii de la Medgidia au confirmat că starea de sănătate a pacientului preluat de la Mangalia era una destul de delicată.

„Starea lui de sănătate nu este foarte bună. Era internat la noi în spital, pe Secţia de Terapie Intensivă. Necesită plasmă, însă unitatea noastră nu oferă, deocamdată, astfel de tratament. A fost transferat la Medgidia”, a declarat, pentru Focus Press, un medic din cadrul unităţii spitaliceşti de la Mangalia.

”Da, este adevarat. Colegul nostru Mihai este infectat cu Covid 19 si este internat in sectia de terapie intensiva a Spitalului Municipal Medgidia. I se administreaza plasma si tratament de specialitate. Sa speram ca starea lui se va imbunatati cat mai repede. Nu este de joaca cu acest virus!!! Aveti grija de voi si de cei din jurul vostru respectand regulile de protectie. Va tinem la curent cu starea lui Mihai”, este mesajul postat de colegii artistului, pe pagina oficială a trupei 3 Sud Est.

Bilanțul cazurilor de COVID-19 este în plină ascensiune, astfel că ieri au fost anunțate alte 10.108 cazuri noi în ultimele 24 de ore. Cele mai multe îmbolnăviri se înregistrează în Bucureşti – 1.473, urmat de Cluj – 734, Constanţa – 484, Argeş – 446, Ilfov – 441, Prahova – 424, Iaşi – 409, Mureş – 401. Până astăzi, 19 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 393.851 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID–19). 269.590 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi. În urma testelor efectuate la nivel naţional, faţă de ultima raportare, au fost înregistrate 10.108 cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV–2 (COVID–19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, a anunțat Grupul de Comunicare Strategică joi.

Municipiul Constanța este de astă-seară în carantină

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat, joi, introducerea carantinei în Municipiul Constanţa începând de vineri, 20 noiembrie, ca măsură de prevenire a infectării cu COVID-19. Carantina va fi instituită de astăzi, începând cu ora 20:00, decizia fiind votată în urma unei analize de risc realizate de DSP Constanţa și avizată de Institutul Naţional de Sănătate Publică.

3 Sud Est, „Regii muzicii dance“

3 Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, formată în anul 1997. După un deceniu de activitate, formația compusă din Laurețiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, s-a desființat în anul 2008, reunindu-se oficial pe 28 februarie 2014 odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. Sud Est a fost una dintre cele mai de succes formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără „Ai plecat“, „De ziua ta”, dar și „Amintirile“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI