EXCLUSIV Informații de ultimă oră despre Mihai de la 3 Sud Est. În ce stare se află, de fapt

Laurențiu Duță, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Mihai Budeanu

În timp ce ieri presa titra că solistul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu, infectat cu noul coronavirus, este în stare critică la Spitalul din Medgidia, unde fusese transferat de urgență, zilele trecute, pentru a i se administra plasmă, iată că adevărul este cu totul altul. Solistul de la 3 Sud Est a trecut pragul critic și, cel mai probabil, va ieși de la terapie intensivă la începutul săptămânii viitoare. ”Mihai se află încă la terapie intensivă, dar starea lui s-a îmbunătățit”, a declarat Laurențiu Duță, în exclusivitate pentru playtech.ro. 

Laurențiu Duță, despre starea de sănătate a lu Mihai de la 3 Sud Est

 Membrii trupei, Laurențiu Duță și Viorel Sipoș, au dat vestea îmbucurătoare și pe pagina lor de socializare precizând că Mihai, colegul lor, va merge în curând la recuperare: ”Dragi prieteni, starea de sănătate a lui Mihai se îmbunătățește. Credem că perioada critică a trecut, după mai multe zile dificile în terapie intensivă. Urmează recuperarea”, și-au anunțat aceștia fanii, care nu au contenit cu urările de sănătate pentru Mihai Budeanu.

Viorel Sipoș: ”I s-a administrat plasmă la timp”

Infectat cu noul coronavirus, Mihai Budeanu a fost internat la Spitalul Municipal Mangalia (spital suport COVID), iar în cursul zilei de joi, 19 noiembrie, a fost transferat la Spitalul Municipal Medgidia. Artistul avea nevoie urgent de plasmă, iar spitalul din Mangalia nu dispunea de această posibilitate. Contactat de impact.ro, la acel moment, colegul său de trupă Viorel Șipoș ne-a spus că Mihai a început să se simtă mai bine numai după ce i-a fost admistrat tratamenul cu plasmă, care i-a salvat viața: ”Este mai bine Mihai. Medicii i-au băgat plasmă, pentru că a fost destul de grav. Avea nevoie de acest tratament. I s-a administrat la timp. Suntem îngrijorați cu toții. Sperăm ca totul să mergă bine pentru el”, a declarat Vorel, în exclusivitate pentru playtech.ro. 

Artistul e un om foarte credincios

Mihai este foarte credincios: a cântat în corul bisericii și a vrut să dea la Teologie!

 Nu mulți știu că Mihai Budeanu, solistul cu voce de aur, aflat acum în suferință, și-a dorit să devină preot. Însă succesul pe plan muzical l-a determinat să renunțe la vechiul vis, de a absolvi Teologia. Mihai este o fire foarte credincioasă, iar în adolescență era o mică vedetă locală, remarcându-se în corul unei bisericuțe din Constanța, orașul natal, pe care nu l-a părăsit niciodată. Are un timbru vocal aparte, specific africanilor, calități vocale care i-au adus și numele ”Negrutzu”. De altfel, la debut, el purta mereu la gât un rozariu sfințit, atât pe scenă, cât și la ședințele foto, ca să-i poarte noroc.

3 Sud Est, „Regii muzicii dance“

3 Sud Est este o formație românească de muzică pop și dance, înființată în 1997. După un deceniu de activitate, Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș au pus capăt colaborării, apoi s-au reunit iar pe 28 februarie 2014, odată cu lansarea unui nou single – ”Emoții”. 3 Sud Est a fost una dintre cele mai de su formații românești, membrii ei fiind supranumiți „Regii muzicii dance“. Discul 3 Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe casetă audio, și în 6.000 de exemplare pe CD. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se numără ”Ai plecat“, ”De ziua ta”, dar și ”Amintirile“.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI