EXCLUSIV Gabriela Firea a ieșit la atac! Cum a trădat-o Simona Gherghe, de fapt, la alegeri. Detalii intime

EXCLUSIV Gabriela Firea a ieșit la atac! Cum a trădat-o Simona Gherghe, de fapt, la alegeri. Detalii intime
Gabriela Firea, trădată de Simona Gherghe

Ruptura dintre vedeta de televiziune Simona Gherghe și senatorul PSD Gabriela Firea pare ireparabilă. Cele două foste colege la Antena 1 au fost bune prietene preţ de mai bine de un deceniu, dar ‘‘lanţul de iubire‘‘ s-a rupt în această toamnă, cu puţin înainte de începerea campaniei electorale. Gabriela Firea, în acel moment primar general al Capitalei, a aflat că şeful campaniei electorale a principalului său contracandidat, Nicuşor Dan, este chiar Răzvan Săndulescu, nimeni altul decât soţul celei mai bune prietene, Simona Gherghe. Vestea nu i-a picat deloc bine, mai ales că Firea dansase la nunta lor, în urmă cu doi ani: „Te-ai folosit de informații personale din viața mea, pe care le știai în calitate de prietenă intimă, pentru a le da soțului tău. Pe care le-a folosit mai apoi pentru a mă denigra. Am fost trădată în cel mai urât mod”, i-ar fi reproșat Gabriela celei care i-a fost ca o soră, Simona Gherghe.

Gabriela Firea, trădată de Simona Gherghe

Gabriela Vrânceanu Firea și Simona Gherghe au fost prietene la cataramă, pe vremea când lucrau cot la cot, la Antena 1. Mai mult, ele înregistraseră împreună şi un DVD cu muzică tradiţională moldovenească, intitulat ‘‘Trandafiri de la Moldova‘‘.  Gabriela Firea, s-a numărat, acum doi ani, și printre invitații Simonei Gherghe, la nunta cu Răzvan Săndulescu. Iar Simona Gherghe fusese domnişoara de onoare a Gabrielei la cea de a doua sa cununie, cea cu Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, desfășurată în același an de grație, 2018.

Între timp, prietenia lor s-a transformat într-o aprigă rivalitate

Reporterii playtech.ro au aflat, în exclusivitate, că Firea i-a bătut obrazul fostei prietene, Simona Gherghe, care și-a ajutat soțul să o desființeze, în campania electorală: „Te-ai folosit de informații personale din viața mea, pe care le știai în calitate de prietenă intimă, pentru a le da soțului tău. Pe care le-a folosit mai apoi pentru a mă denigra. Am fost trădată în cel mai urât mod”, i-ar fi reproșat Gabriela celei care i-a fost ca o soră, Simona Gherghe. Iar acum trei luni,  fostul primar general al Bucureştilor a făcut și o declarație publică: ”Da, cel care e șeful campaniei lui Nicușor Dan este soțul Simonei Gherghe, fosta mea domnișoară de onoare de la nunta cu Florentin Pandele. A spus lucruri neadevărate despre Monica Capatos, soția lui Dan Capatos. Ea este prietenă și a Simonei Gherghe, nu doar a mea. Ei știu și cine sunt nașii și cine ne sunt prietenii”. Urmare a acestei trădări, fosta primăriță și prezentatoarea emisiunii ,,Mireasa” de la Antena 1 sunt acum într-un mare război.

Soțul Simonei Gherghe mai figurase, de-a lungul timpului, și în echipa lui Traian Băsescu

În plus, Gabriela Firea nu a ezitat să-l atace pe Răzvan Săndulescu, fosta ‘‘mână dreaptă‘‘ a lui Nicușor Dan, actualul primar general. Săndulescu mai figurase, de-a lungul timpului, și în echipa lui Traian Băsescu, alt candidat la primarie, dar şi în anturajul unor politicieni liberali. Gabriela Firea, om politic de stânga, a preferat să afirme de mai multe ori că proiectele de campanie ale contracandidatului sunt eronate, dar asta nu i-a adus mai multe voturi decât lui Nicuşor Dan, declarat învingător în cele din urmă. Gabi Firea şi-a luat însă revanşa la recentele alegeri parlamentare, când a devenit senator PSD de Bucureşti. Reporterii Impact.ro l-au contactat pe această temă pe Răzvan Săndulescu: ”Acesta este un subiect fără interes pentru mine şi nu am niciun comentariu de făcut!‘‘, a spus soțul Simonei Gherghe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI