EXCLUSIV Fata Stelei Popescu, făcută praf de cine nu se aștepta. Ce se întâmplă după ce a luat moștenirea de 1 milion de euro

EXCLUSIV Fata Stelei Popescu, făcută praf de cine nu se aștepta. Ce se întâmplă după ce a luat moștenirea de 1 milion de euro
EXCLUSIV Fata Stelei Popescu, făcută praf de cine nu se aștepta. Ce se întâmplă după ce a luat moștenirea de 1 milion de euro

Mormântul Stelei Popescu, de la Mănăstirea Cernica, nu este deloc îngrijit, singurele flori și lumânări fiind aduse de cei care au iubit-o, nicidecum de fiica ei adoptivă, Doina Maximilian. Indiferența femeii este însă aspru taxată de Dan Puican, primul soț al Stelei Popescu: ”Sarcina Doinei e să facă curățenie, la mormânt. Stela i-a lăsat trei case în București, o casă la mare și un bloc cu trei etaje. Sunt sigur că nu a iubit-o pe Stela, și-a văzut doar interesul și atât”, a declarat Dan Puican, în exclusivitate pentru impact.ro.

Fiica Stelei Popescu a fost făcută praf! Ce se întâmplă după ce a pus mâna pe moștenirea uriașă?

Dan Puican a răbufnit, la trei ani de la decesul Stelei Popescu, actrița pe care el a divinizat-o până în ultimele ei clipe de viață. Bărbatul o acuză acum pe Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei, că nu merge la mormântul actriței și că nu împarte mâncare, de pomană:

“După părerea mea, este sarcina Doinei să facă curățenie, la mormânt. Stela i-a lăsat atâta avere: trei case în București, o casă la mare și un bloc de trei etaje.

Eu nu am nicio legătură cu ea, nu ne vorbim, să îi zic de acel mormânt. Sunt sigur că ea nu a iubit-o pe Stela. Ea și-a văzut doar interesul și atât. Însă, aici, este greșeala Stelei”, ne-a declarat Dan Puican, în exclusivitate pentru Impact.ro.

„Uite că visul mi s-a îndeplinit”

  • Dan Puican a fost părăsit în tinerețe de Stela Popescu, de dragul textierului Puiu Maximilian

Dan Puican și-a refăcut viața, după divorțul de Stela, din anii tinereții, având un copil din relația cu cea de-a doua soție. Dan așteaptă cu nerăbdare Sărbătorile Pascale:

“De Paște, o să ciocnim un ou, o să mâncăm o felie de cozonac. Însă, după Paște, o să am o mare bucurie. Fiul meu și nora mea m-au făcut bunic, așa că o să ne creștinăm nepoțelul. Visam de mult să fiu bunic și uite că visul mi s-a împlinit”, a mai adăugat Dan Puican, pentru Impact.ro.

  • Stela Popescu i-a lăsat fiicei ei adoptive o moștenire de peste un milion de euro: un bloc, trei vile, terenuri și bani

Stela Popescu a încetat din viață pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 81 de ani, urmare a unui atac cerebral vascular. Actrița fost găsită fără suflare, în holul casei sale din centrul Capitalei, chiar de fiica adoptivă, Doina Maximilian.

După moartea celebrei mame, Doina a moștenit o avere frumușică: un bloc cu trei etaje, în București, estimat la cel puțin 500.000 de euro, o vilă în Crevedia, de 220.000 de euro, una pe Litoral, în stațiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, și o alta, de peste 250.000 de euro, în București. Totodată, Stela Popescu mai deținea un apartament pe Calea Moșilor, o casă pe Strada Thomas Masaryk, câteva terenuri și un cont de 300.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI