EXCLUSIV Familia Stoian riscă dosar penal! Ce a făcut Florin Salam cu trupul fratelui său, după ce a murit răpus de boală

EXCLUSIV Familia Stoian riscă dosar penal! Ce a făcut Florin Salam cu trupul fratelui său, după ce a murit răpus de boală

Familia Stoian riscă dosar penal. Asta după ce poliția a venit în această dimineață acasă la Florin Salam și a cerut ca mortul să fie dus direct la groapă.

Familia Stoian riscă dosar penal!

E mare dramă în familia lui Florin Salam, după ce fratele său, Nelu Stoian, a decedat din cauza noului coronavirus. El se afla internat la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Astfel, după ce inima lui Nelu Stoian a încetat să mai bată, medicii de la ”Matei Balș” nu au mai putut face nimic pentru a-l resuscita pe fratele manelistului. De menționat este că starea lui de sănătate a fost una extrem de gravă încă de la început.

A murit fratele lui Florin Salam
A murit fratele lui Florin Salam

Ce a făcut Florin Salam cu trupul fratelui său

Fratele lui Florin Salam a ajuns la spital în luna august. De la o simplă răceală, acesta a început să se simtă tot mai rău. În urma simptomelor a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv.

De menționat este că pe lângă coronavirus, Nelu Stoian mai suferea și de diabet, obezitate și probleme cardiace, astfel că în urma infectării cu coronavirus, complicațiile ce au urmat i-au fost fatale.

Playtech a aflat că în această dimineață însă, poliția a s-a înființat la casa lui Florin Salam și le-a cerut membrilor familiei să ducă mortul la groapă. Ei au încălcat astfel ordonanța militară care spune că persoana decedată testată pozitiv cu coronavirus trebuie îngropată imediat. Dar membrii familiei l-au adus acasă pe Nelu Stoian, iar sute de oameni se perindă în jurul său.

Familia se va alege, cu siguranță, cu dosar penal, iar membrii familiei vor trebui să dea cu subsemnatul imediat după înmormântare. Este deja o încălcare gravă a legii. De altfel, soția lui Nelu Stoian a spus că nu o interesează asta și că poate să fie băgată și în pușcărie, ea tot vrea să îl vegheze.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI