EXCLUSIV De ce nu se va însura Smiley cu Gina Pistol. ”O iubește, dar nu poate trece peste asta!”

EXCLUSIV De ce nu se va însura Smiley cu Gina Pistol. ”O iubește, dar nu poate trece peste asta!”
EXCLUSIV De ce nu se va însura Smiley cu Gina Pistol. ”O iubește, dar nu poate trece peste asta!”

Probleme în paradis pentru Gina Pistol și Smiley?! Sunt de ceva vreme împreună, dar deși toată lumea se așteaptă ca relația lor să treacă la un alt nivel, ei bine, se pare că acest lucru este mai complicat, cel puțin din punctul de vedere al artistului.

De ce nu se va însura Smiley cu Gina Pistol

Relația dintre Smiley și Gina i-a luat pe mulți prin surprindere. Chiar și așa, cei doi au evoluat frumos, mulți întrebându-se când o va duce artistul pe prezentatoarea ”Asia Express”, de la Antena” 1, la altar. Pentru cei care se așteaptă ca acest lucru să se întâmple curând, avem o veste proastă.

”Smiley o iubește pe Gina, ține mult la ea și în ultima vreme sunt foarte apropiați. Este o fată bună, de casă, face mâncare, e cuminte, însă el nu poate trece peste un singur lucru: trecutul ei. Ar vrea ca femeia lui să fie fără pată, ireproșabilă, iar Gina nu a fost chiar cea mai cuminte fată din showbiz.”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru Impact.

Mai mult decât atât, în prezent, relația lor este una la distanță, artistul petrecând o vreme în America. Distanța o vor folosi pentru a chibzui bine ceea ce vor unul de la celălalt pe mai departe.

”Este plecat în perioada asta în America, vor sta departe unul de altul, o vreme. Perioada asta o vor folosi pentru a se gândi ce vrea fiecare de la relație. Vor vedea apoi ce va fi.”, a mai spus aceeași sursă.

”Gina e foarte ordonată„

Deși au preferat să își consume dragostea departe de ochii curioșilor, Smiley a recunoscut în urmă cu o jumătate de an povestea de iubire dintre el și frumoasa blondină. Cei doi locuiesc împreună, iar Smiley o laudă pe prezentatoare pentru firea-i ”ordonată„ și, de ce nu, ”supusă”.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic”, a povestit artistul pentru revista Unica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI