21 apr. 2021 | 14:51

EXCLUSIV Dan Negru a luat o decizie drastică. Ce a făcut cu vila de 450.000 de euro, din Ghencea. ‘N-a avut încotro!’

Monden
EXCLUSIV Dan Negru a luat o decizie drastică. Ce a făcut cu vila de 450.000 de euro, din Ghencea. 'N-a avut încotro!'
Dan Negru a luat o decizie radicală în pandemie

Dan Negru nu duce grija zilei de mâine, în pandemie, așa cum de altfel a reușit să fenteze cu brio și criza financiară de acum zece ani. Marea lui pasiune rămâne televiziunea, însă tot afacerile imobiliare l-au îmbogățit, Dan câștigând sute de mii de euro din închirierea celor patru blocuri de birouri. Mai nou, pentru un ban în plus, acesta și-a închiriat și vila din Cartierul Ghencea, unde a locuit vreme de 15 ani. Reporterii playtech.ro au aflat cine s-a mutat în locul lui, în semeața clădire de 450.000 de euro, și cât îi plătește lunar lui Dan Negru.

Ce decizie drastică a luat Dan Negru în pandemie?

Dan Negru a făcut câteva schimbări, la vreme de pandemie: ”A renunțat la luxoasa vilă din Ghencea, în valoare de 450.000 de euro, construită în 2006, pe o suprafaţă de 350 de metri pătraţi, cu cinci dormitoare şi un living, și o grădină superbă, de 1.300 de metri pătraţi, și s-a mutat cu soția Codruța și cu cei doi copii ai lor, Daria și Bogdan, în altă casă, din centrul Capitalei.

Nu va vinde însă vila de la periferia Bucureștiului, le-o va lăsa copiilor”, ne-au spus apropiații vedetei Antena 1. Dan Negru strânge ban peste ban pentru o nouă construcție importantă, lângă Timișoara, orașul lui natal: ”Anul trecut, el a cumpărat acolo un teren, cu suma de 40.000 de euro, va construi câteva vile, lucrările sunt în toi”, ne-au mai dezvăluit aceleași surse.

Cum îi merge afacerea din închirierea celor patru blocuri de birouri?

  • Cum îi merge în pandemie, din închirierea celor patru blocuri de birouri, din Capitală: ”Dan Negru a negociat prețuri foarte bune”

Dan Negru a început investițiile în imobiliare în 2009, an în care a înălțat, în zona Mall Vitan, o clădire cu o suprafaţă de 1.300 mp. Au urmat alte două, în zona Unirii, iar în 2017 muncea de zor, pe un şantier din Nordul Capitalei, la alt bloc: ”Pentru fiecare clădire a scos din buzunar peste 100.000 de euro. Nu a făcut niciodată împrumuturi bancare, investește tot ce câștigă din televiziune și din chirii.

Și în pandemie îi merge bine, a negociat cu firmele prețuri foarte bune”, ne-au mai zis apropiații celebrului prezentator de televiziune, care s-a remarcat în 1998, cu emisiunea ”Ciao, Darwin!” (Antena 1). Iar audiențele-record cu programul de Revelion, show pe care îl prezintă de peste 20 de ani, i-au adus onoranta titulatură de ”Rege al audiențelor”. Dar Negru are succes și peste graniță, în Republica Moldova, unde prezintă, la postul de televiziune Prime TV, din Chișinău, concursul cu premii ”DA sau NU”, dar și un alt show.

Ce legătură este între Dan Negru și Benone Sinulescu: ”Nea Beni este unchiul meu”.

Benone Sinulescu ne-a vorbit la superlativ despre Dan Negru, în interviul oferit, în urmă cu două săptămâni, pentru impact.ro. Cei doi vor colabora și anul acesta la marele eveniment muzical ”Festivalul Benone Sinulescu”, care se va desfășura, cel mai probabil, la începutul lunii iunie, în Buzău: ”Tot pe Dan Negru îl vreau prezentator, el își știe treaba, nu este pretențios, este un băiat de treabă”.

Contactat de reporterii playtech.ro, Dan Negru ne-a dezvăluit un mic secret, despre Benone Sinulescu: ”Eu și Nea Beni suntem rude, prin alianță. El este un unchi de departe al soției mele, așa că este și unchiul meu. Ne-a invitat la el, la căsuța lui din Bârzava, lângă Arad. Are o grădină plină de crini înalți de doi metri, uriași. Ne-a dat și câteva borcane cu dulceață”, ne-a spus Dan Negru, pentru playtech.ro.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro