EXCLUSIV Cine ar putea fi a doua echipă de la Asia Express, sezonul 4. Două foste vedete Pro TV, în show-ului de la Antena 1

EXCLUSIV Cine ar putea fi a doua echipă de la Asia Express, sezonul 4. Două foste vedete Pro TV, în show-ului de la Antena 1
Avem primele detalii despre echipele care ar putea participa la Asia Express sezonul 4

La numai o săptămână de la terminarea sezonului Asia Express 3, producătorii au anunțat deja că au început pregătirile pentru sezonul 4 al Asia Express. Conform calendarului, filmările ar trebui să înceapă în luna octombrie a acestui an, însă pandemia de coronavirus ar putea da totul peste cap.

Pregătiri pentru Asia Express

În această perioadă a anului, specialiști, dar și o echipă a emisiunii ar fi trebuit să se afle deja în noua locație în care se va desfășura competiția, pentru a stabili detaliile și a veni cu propuneri de probe, însă criza mondială a împiedicat acest lucru:

”Noi acum lucrăm deja, deși nu știm cum se va face. Noi lucrăm. Și anul trecut, în luna aprilie-mai deja lucram. La casting se lucrează deja. Imediat ce se termină un sezon începe să se lucreze la următorul sezon. Eu fac castingul după cum simt. Mi se propun mulți oameni și încercăm să-i amestecăm. Lucrăm cu o echipă și lucrurile sunt cam amestecate.”, a spus Mona Segall, Producătorul General al emisiunii Asia Express.

Prima echipă care ar putea intra în Asia Express

Zilele trecute, Dan Capatos a dezvăluit în cadrul emisiunii “XtraNight Show” că prima echipă ar fi Cătălin Bordea și soția lui, Lidia. Capatos a dezvăluit că Bordea și Lidia au primit o ofertă din partea producătorilor emisiunii.

Livia și Cătălin Bordea ar putea fi următorii concurenți de la Asia Express
Livia și Cătălin Bordea ar putea fi următorii concurenți de la Asia Express

Se pare că Lidia, soția colegului de platou al lui Dan Capatos, își dorește foarte mult să participe la emisiune, pe când Bordea a mărturisit că se teme să accepte această provocare.

Cine este cea de-a doua echipă care ar putea intra în Asia Express sezonul 4

Impact.ro a aflat cine ar putea fi o altă echipă concurentă la Asia Express 4. Este vorba despre două vedete extrem de îndrăgite de public. Astfel, Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Vlad Gherman, s-ar afla în discuții avansate cu producătorii emisiunii și ar fi extrem de încântați de propunerea primită.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt cunoscuți încă de la PRO TV
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt cunoscuți încă de la PRO TV

Cristina Ciobanașu a devenit cunoscută publicului pe când era doar o copilă, ea fiind cazul umanitar pentru care Alex Velea a dansat în cadrul competiției “Dansez pentru tine” (PRO TV). Mai apoi, ea a făcut parte din fenomenul LALA Band și a jucat în serialul “Pariu cu viața”, al aceluiași post de televiziune. Tot atunci l-a cunoscut și pe Vlad, cel cu care are o relație de aproape zece ani. Cristina Ciobanașu a fost înfiată de producatorul Ruxandra Ion, iar atunci când aceasta s-a mutat de la PRO TV la Antena 1, tânăra actriță a urmat-o fără să stea prea mult pe gânduri. De atunci, Cristina a interpretat un rol principal în serialul “Fructul Oprit” (Antena 1), iar acum poate fi văzută în “Sacrificiul” (Antena 1).

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, câștigătorii Asia Express 3

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dat dovadă de abilități nebănuite în cadrul competiției Asia Express 3, care s-a filmat în Filipine și Taiwan. Echipa acestora a câștigat sezonul 3 al show-ului de pe Antena 1 și au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 euro, după o cursă nebună pe “Drumul Comorilor”.

În finală, Răzvan și Sorin i-au învins pe Speak și pe Ștefania, reușind să termine misiunile cu 20 de minute mai devreme decât cealaltă echipă.