EXCLUSIV Ce salariu exorbitant primește Sanda Ladoși la Circul Metropolitan. Cum și-a ascuns averea cântăreața

Autor: Andrei Simion - 14:00, 22 ian. 2020
Sanda Ladoși câștigă un salariu enorm la Circul Metropolitan

Am aflat cât câștigă Sanda Ladoși la Circul Metropolitan (fostul circ Globus) ca director adjunct. Chiar dacă este vorba despre un circ de stat, iar artista ar fi trebuit să își facă publică declarația de avere, procedură care este obligatorie, Sanda Ladoși nu a făcut-o încă.

Sanda Ladoși câștigă un salariu enorm la Circul Metropolitan

A fost și este una dintre cele mai iubite cântărețe din România, dar cu toate acestea nu a mai fost văzută de mult timp pe micile ecrane. Preferă să stea departe de scenă și mult mai aproape de arena circului. A ținut dietă și a făcut foarte mult sport, ceea ce a ajutat-o să slăbească la un moment dat 15 kilograme.

Artista are doi copii, un băiat de 12 ani și o fată de 10 ani și este și este director adjunct al Circului Metropolitan. Sanda Ladoși are un salariu de bază de 12.000 de lei, care ajunge, cu tot cu sporuri, la 14.000 de lei pe lună. Având în vedere că circul este unul de stat, artista avea obligația de a-și publica declarație de avere, însă nu a făcut-o până acum.

 

Ce premii a câștigat Sanda Ladoși de-a lungul timpului

  • 1988 – premiul I la secțiunea interpretare a festivalului Mamaia
  • 1994 – locul II la festivalul Mamaia, împreună cu Ștefan Iordache
  • 1995 – locul III la secțiunea de creație a Festivalului Mamaia, cu piesa Eu vreau să-ți spun că te ador
  • 1999 – premiul III la festivalul Mamaia, secțiunea compoziție
  • 2004 – câștigă selecția națională pentru concursul Eurovision – piesa I Admit
  • 2004 – câștigă Premiul Barbara Dex pentru cea mai urâtă costumație de la Concursul Muzical Eurovision 2004

Discografia Sandei Ladoși

  • Când vine seara (1993)
  • Între noi mai e un pas (1994)
  • Nu mă iubi (1997)
  • Mi-e dor (1999)
  • Khalini (2006)
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI