EXCLUSIV Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiul lui Victor Ponta, din prima căsnicie. Secretul a ieșit acum la iveală

EXCLUSIV Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fiul lui Victor Ponta, din prima căsnicie. Secretul a ieșit acum la iveală

Unul dintre cele mai vizibili și puternici oameni politici din România este, fără dar și poate, Victor Ponta. Daca despre viața publică al fostului premier al României se știe deja aproape tot, nu același lucru se poate spune despre viața sa personală. Din 2006, actualul președinte al partidului România Mare, este căsătorit cu europarlamentarul Daciana Sârbu, cu care are o fetiță, Irina. Micuța nu este, însă, singurul copil al fostului lider PSD. Acesta mai are un copil, Andrei, din prima căsnicie, cea cu Roxana Ponta, de care a divorțat, spun unele surse, pentru că se îndrăgostise de Daciana. În toți acești ani, Victor Ponta a păstrat o relație bună cu fosta soție și a fost întotdeauna extrem de apropiat de fiul lui.

A moștenit pasiunile tatălui său!

Puștiul învață extrem de bine, este pasionat de mașini de curse și de tot ceea ce înseamnă sport, practicând rugby de performanță. Andrei nu a moștenit, însă, numai pasiunile tatălui său, ci și aspectul fizic. Înalt, zvelt, tuns periuță și cu ochelari, Andrei este bucățică ruptă din tatăl său. Ce nu au cei doi în comun? Pasiunea pentru politică. Imediat după retragerea din Prtidul Social Democrat, Victor Ponta mărturisea că fiul său este extrem de fericit de decizia politică a tatălui său:

“Fiul meu s-a dus la festivalul Neversea anul trecut. L-am sunat când s-a trezit el pe la ora 2:00, 3:00. Eu l-am întrebat dacă e bine și el mi-a spus că „ce bine că nu mai ești la PSD!”. Zic, stai mă, că eu te-am întrebat dacă ești bine, dacă au fost probleme, dacă te-ai bătut cu cineva. Zice „nu, bine că nu mai ești la PSD că s-a strigat… știți voi ce. Ei se întorceau către mine și le-am zis că tata nu mai e la PSD!”

A suferit un traumatism cranio-cerebral!

În urmă cu trei ani, Andrei Ponta s-a accidentat în timpul unei partide de rugby și a fost transportat de urgență la spitalul “Bagdsar Arsenie” din Capitală, medicii diagnosticându-l cu traumatism cranio-cerebral. Din fericire, puștiul a avut nevoie numai de câteva zile de internare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI