EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu femeile bătute de Margherita de la Clejani. Viorica și Ioniță au intervenit urgent

EXCLUSIV Ce s-a întâmplat cu femeile bătute de Margherita de la Clejani. Viorica și Ioniță au intervenit urgent
Ce s-a intamplat cu femeile batute de Margherita de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt o familie unită și nu de puține ori au mărturisit că pentru binele copiilor merg până în pânzele albe. Se pare că și de data aceasta au făcut-o reușind să o scape pe rebela lor fiică, Margherita, de probleme legale. Cum au reușit însă asta?

Ce s-a întâmplat cu femeile bătute de Margherita de la Clejani

Amintim că în luna septembrie a anului trecut, fiica Clejanilor a bătut, a scuipat și a amenințat două femei de la o agenție imobiliară. Femeile au solicitat ajutorul poliției la vremea respectivă, în urma scandalului. Când polițiștii au intervenit atunci la fața locului, Margherita din Clejani plecase.

”La data de 16 septembrie a.c. (n.red. 2020), în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie și angajatele unei societăți comerciale”.

Ca urmare a acestui eveniment, polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările au continuat pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

Reporterii Playtech au aflat atunci exact cum s-au întâmplat lucrurile:

„Cele doua fete agresate sunt atât prietene, cât și colege, lucrează la o agenție imobiliară, aflată lângă atelierul de haine al Margheritei, de pe Calea Victoriei. Margherita le tot urmărea, d-abia aștepta să înceapă un scandal. În ziua aceea, s-a dus peste ele. Pe una dintre ele a zgâriat-o și se pare că a și mușcat-o, iar pe cea de-a doua angajată a agenției imobiliare ar fi agresat-o verbal, când a intervenit. După incident, fata Clejanilor nu a mai trecut câteva zile pe la atelier”, ne-au declarat surse.

Cum au intervenit Viorica și Ioniță de la Clejani pentru fiica lor

Potrivit articolului 193, din Noul Cod Penal, “lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, sau „fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”.

Însă Margherita de la Clejani nu a pățit nimic după acest eveniment din viața sa. Și de data aceasta părinții ei au intervenit pentru a o salva. Potrivit surselor noastre de încredere, cele două femei și-au retras plângerile între timp și tot sursele spun ca Viorica si Ioniță le-ar fi oferit femeilor despăgubiri materiale, ca să compenseze daunele psihice. Astfel că Clejanii au fost nevoiți să le convingă pe cele două femei să își retragă plângerea. Unde mai pui că acesta ar fi fost al treilea dosar penal pentru Marga și și-ar fi putut lua pedeapsa cu executare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI