17 ian. 2020 | 14:55

EXCLUSIV Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie. Lovitură dură pentru Anca Pandrea

Știri generale
EXCLUSIV Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie. Lovitură dură pentru Anca Pandrea
Anca Pandrea, grave probleme de sănătate. Ce i-a descoperit medicul acum 2 săptămâni: ”Nu mai ies”

În vârstă de 73 de ani, Anca Pandrea trăiște drama actorului uitat în România, ducându-și zilele așa cum poate mai bine, în condițiile date. Din păcate, nici acum, la 8 ani de la dispariția marelui actor, Iurie Darie, nu s-a împăcat cu gândul că dragostea vieţii sale  s-a stins. Sufletul său a devenit din ce în ce mai gol.

Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie

In 2012, atunci cand a murit Iurie Darie, drepturile acestuia de autor i-au revenit unicului mostenitor, Ducu Darie (fostul mare regizor, decedat in 2019).

Pe vremea aceea, Ducu i-a spus Ancăi Pandrea că el nu are nevoie de acei bani și că va face o hârtie notarială prin care o va numi pe Anca cu drept de moștenire ai acelor bani.

Numai că acest lucru nu s-a întâmplat, Ducu dând vina pe faptul că nu a avut timp. Între timp, a murit și Ducu de ciroză, iar averea lui Iurie Darie a ajuns la nepot, la Serghei Darie, acum în vârstă de 30 de ani.

Din punct de vedere legal, odată cu decesul lui Alexandru Darie, la vârsta de 60 de ani, pe 18 septembrie, averea moștenită de acesta se duce la moștenitorul de drept, și anume la Seghei.

Reamintim că fiul regretatului actor Iurie Darie era internat la secția de terapie intensivă a Spitalului Fundeni din Capitală, la momentul decesului.

”După moartea lui Iura, i-am spus lui Ducu să-i preia şi să-i încaseze drepturile de autor de la CREDIDAM. El mi-a zâmbit şi mi-a spus că el nu are nevoie de acei bani şi că mai mult m-ar ajuta pe mine. Însă probabil din lipsă de timp, Ducu nu a ajuns nici la CREDIDAM, nici la notar. Nu am insistat la Ducu pentru că a fost doar o promisiune, nu o obligaţie din partea lui”, declara Anca Pandrea.

EXCLUSIV Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie. Lovitură dură pentru Anca Pandrea

EXCLUSIV Ce s-a ales de averea lui Iurie Darie. Lovitură dură pentru Anca Pandrea

Regretatul Iurie Darie figura în registrele CREDIDAM încă din 2006, când s-a înscris. Acesta, din păcate, nu a revendicat niciodată, de la momentul înscrierii, drepturile de autor.

Drept urmare, după moartea lui Ducu Darie, drepturile, legal, revin fiului acestuia, Serghei Darie. Anca Pandrea nu a fost căsătorită cu Iurie Darie și nu a moștenit nimic de pe urma actorului.

Lovitură dură pentru Anca Pandrea

Ținând cont de aceste informații și de faptul că în acest moment, singurul venit al Ancăi Pandrea este doar pensia, suma fiind sub salariul minim pe economie, vorbim aici de 1500 lei, banii din drepturi de autor ar fi însemnat enorm pentru Anca Pandrea, care are ca sursă de venit numai pensia.

Nu mai profesează ca actriță de foarte mult timp, de aici și pensia mică pe care o are în acest moment. Anca nu a avut dreptul la nimic din averea marelui actor Iurie Darie pentru că nu au fost căsătoriți niciodată legal. Iurie Darie și fiul lui nu și-au vorbit mai deloc timp de 20 de ani.

Pe Serghei, Iurie Darie nu l-a văzut vreo 8 ani înainte să moară. Dorința lui Iurie a fost că Anca să moștenească tot, din păcate asta nu s-a mai întâmplat.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Capital.ro
El este Tan, bărbatul de 60 de ani care deţine secretul tinereții fără bătrânețe: "S-a întâmplat natural, organic"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro