EXCLUSIV. Ce relație au, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Adevărul a ieșit la iveală

EXCLUSIV. Ce relație au, de fapt, Andreea Bălan și Tiberiu Argint. Adevărul a ieșit la iveală
Adevărul despre relația Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Deși au fost fotografiați sărutându-se pe litoralul românesc, iar mai apoi fiecare a preferat să lase de înțeles că ar forma un cuplu, în realitate, Andreea Bălan și Tiberiu Argint sunt numai prieteni, susțin cei din anturajul acestora.

Adevărul despre relația Andreea Bălan – Tiberiu Argint

Au trecut șase luni de când numele Andreei Bălan este pe buzele tuturor. Nu neapărat prin prisma reușitelor profesionale, ci a faptului că a fost părăsită de soțul ei, cu care are și două fiice. Sute de articole s-au scris pe marginea acestui subiect și milioane de femei din România au empatizat cu frumușica blondină. În tot acest timp, artista a pozat într-o femeie care suferă foarte mult și care ar trece peste orice pentru ca soțul să mai acorde o șansă mariajului.

A trecut, mai apoi, la faza a doua, accea de acceptare, în care a făcut totul pentru a demonstra că este o femeie extrem de puternică și de capabilă să meargă mai departe cu fruntea sus. De câteva săptămâni, Andreea apare tot timpul extrem de fericită și pusă pe șotii. Mai mult, în urmă cu trei săptămâni, ea a fost fotografiată la mare în compania prietenei sale, Andreea Antonescu, dar și a unui bărbat necunoscut publicului, care a fost identificat ca fiind Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint.

Tiberiu Argint și Andreea Bălan
Tiberiu Argint și Andreea Bălan

Pozată sărutându-se pasional cu un alt bărbat

Andreea și Tiberiu au fost fotografiați de paparazzi sărutându-se, ba chiar s-a spus că cei doi ar trăi o frumoasă poveste de dragoste. Vestea i-a luat prin surprindere chiar și pe apropiați, care știau că artista încă suferă după soțul ei, actorul George Burcea. Până acum, nici unul dintre cei doi nu a infirmat sau confirmat relația, iar Impact.ro a aflat faptul că, în realitate, Andreea nu este implicată în nicio relație sentimentală.

“ De-abia se cunoscuseră, a fost o escapadă. Nu formează un cuplu. Mai țin legătura, mai ies la un restaurant, dar în niciun caz nu sunt iubiți. Însă nici unul nu neagă pentru că amândurora le convine această situație. Andreea pentru a demonstra tuturor că a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar Tiberiu pentru că are parte de promovare. Și nu alături de oricine, ci de o femeie extrem de frumoasă. Nu e știe niciodată ce se va întâmpla pe viitor, însă, momentan, nu sunt împreună și nici nu par a avea de gând”, ne-au mărturisit persoane din anturajul cântăreței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI