EXCLUSIV Ce au găsit pe corpul lui Costin Mărculescu. Primele informații de la INML

EXCLUSIV Ce au găsit pe corpul lui Costin Mărculescu. Primele informații de la INML
EXCLUSIV Ce au găsit pe corpul lui Costin Mărculescu. Primele informații de la INML

Corpul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu, găsit azi noapte, fără viață, în locuința sa, se află în aceste momente la INML. Conform surselor Impact.ro, autopsia cadavrului nu a început încă, deoarece se așteaptă sosirea testului pentru covid.

Primele informații de la INML: ce au găsit pe corpul lui Costin Mărculescu

Reamintim faptul că aseară, în jurul orei 22:00, vecinii lui Costin Mărculescu au sunat în redacția emisiunii „Un Show Pacatos” (Antena 1), pentru a le transmite faptul că din apartamentul acestuia se simte un miros ciudat și că un câine latră de câteva zile fără oprire. Reporterul Horațiu Tudor a mers la ușa acestuia și este cel care a sunat la numărul de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, ambulanța și pompierii, care au fost nevoiți taie cu un fierăstrău electric ușa, dar și ambulanța. Din păcate, Costin Mărculescu a fost găsit în cadă,fără suflare, în stare avansată de putrefacție. În jurul orei 3 dimineața, corpul acestuia a fost dus la INML pentru efectuarea necropsiei.

Se așteaptă expertiza toxicologică a sângelui

Surse din cadrul Institutului de Medicină Legală ne-au dezvăluit că, la această oră, autopsia actorului nu a început pentru că se așteaptă, din moment în moment, sosirea rezultatului la testul covid 19, care i-a fost prelevat la primele ore ale dimineții:

“La prima vedere, corpul prezintă o singură urmă de violență, în zona capului, însă aceasta a survenit în momentul în care victima a căzut din picioare. Corpul nu prezintă alte urme de violență, însă trebuie ținut cont de starea avansată de putrefacție, deci ne este destul de greu să apreciem.

De asemenea, nu avem niciun indiciu că ar fi vorba de sinucidere, însă așteptăm rezultatul analizelor la sânge pentru a exclude total această posibilitate. Cel mai probabil a murit de moarte naturală”.

Din declarația sursei din cadrul INML pentru Impact.ro se înțelege că nu există urme pe corpul lui Costin, care să indice faptul că ar fi încercat să își facă rău. Mai există, însă, posibilitatea să fi luat o cantitate mare de pastille, de aceea se așteaptă expertiza toxicologică a sângelui. Ținând cont de faptul că actorul avea probleme cu inima, cel mai probabil, el a suferit un infarct fulminant, care i-a fost fatal.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI