EXCLUSIV Ce a povestit Karmen Simionescu despre Adrian Minune. Ce a făcut tatăl său când a aflat că va deveni bunic

de: Alina Erimia
08 12. 2020

Nu a vrut să cânte tot manele și și-a făcut un nume în muzica pop. Carmen Simionescu (22 de ani) sau Karmen, fiica celebrului manelist Adrian Minune, este o mămică fericită. Fata ei, în vârstă de un anișor, Sofia Maria Rossa, este răsfață și de Adrian, care a plâns de bucurie, la aflarea veștii că va fi bunic. Karmen trăiește o poveste de dragoste ca-n povești cu Bogdan Căplescu, însă, în ultima vreme, au existat zvonuri conform cărora artista și soțul ei s-ar fi despărțit. Karmen ne-a povestit despre familie și muzică, într-un interviu exclusiv pentru Playtech.ro, prilej de afla că are o relație perfectă cu Adi Minune, celebrul ei tată care i-a trecut cu vederea și episoadele rebele din adolescență. La doar 16 ani, Karmen fugise de acasă cu iubitul ei de atunci, Franco, punându-și întreaga familie pe jar.

”Știu că tata este mândru de mine și sper ca pe viitor să îi dau din ce în ce mai multe motive de bucurie și de mândrie”

Te-a influențat în carieră faptul că ești fata lui Adrian Minune?

Cu siguranță a avut un impact asupra mea acest lucru, însă nu pot spune că m-a influențat într-un mod negativ sau pozitiv. Mai mult, eu am pus presiune pe mine să arăt lumii că indiferent din ce familie provin, pot munci și pot face lucrurile să se întâmple pentru mine și să-i arăt tatălui talentul meu. Știu că este mândru de mine și sper ca pe viitor să îi dau din ce în ce mai multe motive de bucurie și mândrie în acest sens.

Karmen, despre viaţa în timp de pandemie

Cum ți s-a schimbat viața în pandemie?

Cred că pandemia ne-a schimbat tuturor viața și sper că ne-a făcut să apreciem mai mult ceea ce avem, decât ceea ce nu avem. Vreau să cred că m-a schimbat în bine și m-a făcut să fiu recunoascătoare pentru toate binecuvântările din viața mea. Eu una mă bucur mai mult de timpul petrecut cu familia, cu Sophie, mă implic cât mai mult în creșterea ei și este minunat să vezi pe zi ce trece cum asta se întâmplă sub ochii tai.

De asemenea, am profitat de acest timp pentru a petrece mult timp în studio și pentru a lucra la cât mai multe piese și idei viitoare. Cât despre măsurile de protecție, mai exagerat este Bobo, soțul meu și cumva, mă trage către el în acest sens. Ne protejăm cât de mult putem atât pe noi, cât și pe cei din jurul nostru.

Te vei vaccina tu și familia ta?

Nu am discutat pe îndelete acest subiect, vom lua decizia la momentul oportun și vom lua decizia cea mai corectă pentru noi și sănătatea noastră.

”Mi-am văzut părinții destul de des, însă de fiecare dată când am făcut-o, am făcut un test cu o zi înainte”

Cum a fost viața în izolare, de câte ori ți-ai văzut parinții?

Viața în izolare nu a fost atât de rea pe cât credeam. Desigur, mi-au lipsit foarte mult concertele și evenimentele, întâlnirile cu fanii și energia lor, însă am încercat să extrag învățăturile bune din această experiență și perioadă cu care ne-am confruntat cu toții. Mi-am văzut părinții destul de des, însă de fiecare dată când am făcut-o, am făcut un test cu o zi înainte pentru a mă asigura că totul este safe pentru ei.

Artiștii au cerut ajutor de la stat pe pandemie. Ești de acord? Câte concerte ai avut în perioada asta? Te-a afectat financiar pandemia?

Da, sunt de acord cu acest lucru. Și, la fel cum s-a discutat, nu este despre noi, neapărat, este despre toți oamenii din spate, despre instrumentiști, tehnicieni, despre toată echipa pe care lumea nu o vede, dar care face lucrurile să se întâmple. Este o perioadă grea și nu pot decât să sper că lucrurile se vor remedia înspre bine, iar între timp, sper ca statul să vină în ajutorul segmentului nostru. În ceea ce mă privește, mă consider norocoasă, deși într-adevăr, mi-au lipsit concertele.

Carmen Simionescu: „Primele zile acasă, cu fetiţa, au fost grele”

Ce face fetița? Au fost probleme la naștere?

Fetița crește pe zi ce trece și devine din ce în ce mai curioasă de lumea care o înconjoară. Este fascinant și este într-adevăr cea mai mare binecuvântare. Nu am avut probleme la naștere, a fost totul mai bine decât mă așteptam din acest punct de vedere, însă, cel mai greu mi s-au părut primele zile acasă cu ea. Era ceva nou pentru mine și nu știam exact cu ce mă „confrunt”, dar creștem și învățăm împreună, iar lucrurile acum vin de la sine.

Multe cupluri au avut probleme în pandemie. Și la voi au fost niște zvonuri despre un posibil divorț. Au avut vreo bază de adevăr?

Nu se pune și nu s-a pus niciodată problema de un divorț între mine și Bobo. Ne iubim foarte mult și, ca în orice familie sau cuplu, este normal ca uneori să existe discuții, însă pandemia, dimpotrivă, ne-a apropiat și mai mult și ne-a făcut să scoatem ce e mai bun unul din celălalt.

Ce faci de Sărbători? Pregătești ceva pe plan muzical?

De Sărbători vreau să mă relaxez și să îmi petrec timpul alături de familie și de prieteni. Crăciunul este întotdeauna despre familie. Pe plan muzical, am lansat de curând ultimul meu single, ”Belladonna”, în colaborare cu Bruja. Este un proiect la care țin și la care am muncit foarte mult.