12 aug. 2020 | 13:35

EXCLUSIV Ce a pățit fiul lui Emi Pian când a ajuns la poliție: „Efectiv a căzut din picioare”

News
EXCLUSIV Ce a pățit fiul lui Emi Pian când a ajuns la poliție:
Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian, a căzut din picioare la audieri

În urmă cu câteva momente, fiul lui Emi Pian a căzut din picioare la Poliție. Acesta a sosit la secție pentru a da explicații, iar motivul stării de rău pare acela că nu a mai dormit de cinci zile și nu a mâncat mai deloc.

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian, a căzut din picioare la audieri

Descinderi în forță astăzi de dimineață în casa familiei Duduianu. Zeci de poliștiști au căutat în toată casa armele implicate în scandalul de marțea trecută, atunci când liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost ucis de un tânăr, membru al clanului Rinu, Richard Emanuel Gheorghe.

După descindere, Grațian și Ciprian Pian, frații mai mici ai interlopului ucis, au fost luați pe sus de mascați și duși la audieri, cei doi luând parte la altercație în momentul cu pricina. De asemenea, în urmă cu câteva zeci de minute, la poliție a ajuns și Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian.

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian, a căzut din picioare la audieri

Gabriel Duduianu, fiul lui Emi Pian, a căzut din picioare la audieri

Tânărului i s-a făcut rău când le-a povestit polițiștilor cum a murit tatăl său

Tânărul de 22 de ani a fost și el prezent în noaptea fatidică în apartamentul din Giulești, însă nu a fost absolut deloc implicat în accident. Băiatul a fost, însă, martor în momentul în care tatăui său i-a fost secționată artera femurală de la piciorul drept. Ba mai mult, el este și cel care și-a ținut tatăl în brațe până la spital.

Gabriel Duduianu a fost nevoit să povestească astăzi, în fața anchetatorilor, ce a văzut, însă, rememorarea acelei tragedii a fost prea mult pentru tânăr. Conform informațiilor obținute de impact.ro, lui Gabriel, alias Aly Pian, i s-a făcut rău în secția de poliție, însă nu a fost nevoie de intervenția medicilor:

“A căzut, pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este clar afectat de tot ceea ce a trăit în acea noapte. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii lui ochi, fără să poată face nimic. Priveghiul a fost unul cu multă jale, care l-a consumat enorm. Nu mai are vlagă nici să vorbească. Este și foarte speriat de faptul că unchii lui sunt la poliție și riscă să fie arestați. Întreabă mereu de ei”, au dezvăluit surse de încredere, pentru impact.ro.

STIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro