EXCLUSIV Cazul Caracal. Reacția șocantă a lui Dincă, după ce i-a văzut pe părinții Luizei și Alexandrei

EXCLUSIV Cazul Caracal. Reacția șocantă a lui Dincă, după ce i-a văzut pe părinții Luizei și Alexandrei
Dincă, reacție șocantă după ce i-a văzut pe părinții Luizei și ai Alaxandrei

Gheorghe Dincă a avut o reacție șocantă atunci când i-a văzut pe părinții Luizei Melencu și ai Alexandrei Măceșanu. Ce s-a întâmplat în fața instanței cu bărbatul?

EXCLUSIV Dincă, reacție șocantă la vederea părinților Luizei și Alexandrei

A avut loc un nou termen al procesului cazului Caracal în urmă cu câteva zile. Amintim că Gheorghe Dincă este acuzat că ar fi răpit, violat și ucis două tinere – Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Bărbatul a făcut reprezentații de zile mari în fața oamenilor legii sau a magistraților, însă niciuna nu a fost la nivelul celei de data aceasta. Părinții celor două fete așteaptă de aproape un an ca polițiștii să găsească orice indicii care să le curme suferința și să le spună odată pentru totdeauna ce s-a întâmplat cu fiicele lor. Cu schimbarea radicală a declarațiilor lui Dincă s-a obișnuit toată lumea, însă nu și cu reacțiile care ar fi trebuit să intimideze pe care le-a avut în sala de judecată.

Bărbatul în vârstă de 65 de ani a negat din nou acuzațiile și susține că este nevinovat. Mai mult decât atât, principalul suspect în cazul Caracal a început să plângă, s-a prefăcut că tremură și a susținut continuu că i s-a înscenat tot. Dosarul Caracal are 5.000 de pagini până acum. Sute de mărturii au fost luate de la persoane care au interacționat cu fetele și până la persoanele-cheie ale anchetei. În acest timp, lui Dincă i s-au adus opt capete de acuzare, iar dacă va fi găsit vinovat riscă ani buni de închisoare.

Reacția lui Dincă al vederea părinților Luizei Melencu și ai Alexandreu Măceșanu
Reacția lui Dincă al vederea părinților Luizei Melencu și ai Alexandreu Măceșanu

„Nu este corect față de acei părinți amărâți”

„A început să tremure, să plângă și să spună că el nu a făcut nimic, nu le-a ucis. Însă, când a fost întrebat ce a făcut cu ele, nu a spus nimic, s-a prefăcut că îl ia tremuratul și leșinul. Asta sub privirile îngrozite ale familiei fetelor, care plângeau în hohote. Nu este corect față de acei părinți amărâți, pentru că ei se agață de orice speranță, orice cuvânt al acestui monstru, pentru a crede că fetele trăiesc. Faptul că nu au un mormânt la care să își plângă copilele le alimentează și trăiesc cu speranța că într-o bună zi, Alexandra și Luiza or să apară”
Surse 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI