EXCLUSIV Cât a ajuns să câștige fosta soție a lui Kamara din videochat, în plină epidemie

Cât a ajuns să câștige fosta soție a lui Kamara din videochat, în plină epidemie

Din cauza pandemiei de coronavirus, o mulțime de afaceri s-au închis, patronii de baruri și restaurante au pus lacătul pe localuri, artiștii au fost nevoiți să-și anuleze toate concertele iar actorii să-și amâne spectacolele de teatru.

Afacerea care înflorește în timpul pandemiei

Există și afaceri care merg de minune în această perioadă de carantină națională, iar printre ele se numără și videochatul. Patronii afacerilor de acest gen mărturisesc cu sinceritate că încasările au ccrescut cu până la 30% în ultimele două săptămâni și că cererea este din ce în ce mai mare. Printre persoanele care au de câștigat de pe urma faptului că pandemia de COVID 19 a obligat cetățeni de pe între mapamondul să intre în autoizolare este și Oana, fosta soție a lui Kamara.

În vârstă de 34 de ani, frumoasa brunetă practică de ani buni videochatul și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

Cel mai bun model de videochat din lume

Ba mai mult, în 2018 Oana a fost desemnată cel mai bun model de videochat de către o organizație internațională  și a ținut un discurs la Praga în fața a sute de fete care practică această meserie.

Deși este blamată în mod constant, Oana mărturisește că nu este jenată de ceea ce face și că se mândrește cu faptul că este independentă financiar: Muncesc opt ore pe zi. Nu este ceva ușor. M-am apucat pentru că mi-am dorit să-mi pot întreține copilul. Familia și prietenii nu mă judecă, ei înțeleg de ce am ajuns să fac videochat. Ce spune restul lumii nu mă interesează, spune fosta soție a lui Kamara.

Pentru prestațiile sale, Oana câștigă între 5.000 și 10.000 de euro pe lună, iar cea mai mare parte dintre clienții săi au rămas fideli de-a lungul anilor.

Banii câștigați o ajută să-și crească singură copilul
Banii câștigați o ajută să-și crească singură copilul

Fiul său suferă de o boală gravă

Leon, fiul Oanei și al lui Kamara, are cinci ani și a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică la scurt timp de la nașterea sa. În prezent, băiețelul se folosește doar de un braț, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă. recent, micuțul a trecut prin două operații complicate.

„Leon se simte bine, a făcut două intervenții cu celule stem, urmează încă patru și una pentru alungirea mușchilor. E mai puțin spastic, lucrează mult mai bine, este mai vesel și mai atent. La sfârșitul fiecărei luni, mergem în Turcia. 18 zile am stat în Turcia, dar merită din plin tot efortul. Este bine că acum putem face exercițiile acasă și nu mai trebuie să stăm atâta plecați acolo”, a mărturisit Kamara.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI