EXCLUSIV Bărbatul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu cere milă după ce a fost dat pe mâna poliței. Ce mesaj i-a transmis brunetei

Bărbatul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu cere milă după ce a fost dat pe mâna poliței. Ce mesaj i-a transmis brunetei

Bărbatul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu cere milă după ce a fost dat pe mâna poliței. Deranjată că bărbatul i-a lovit mașina și a fugit, frumoasa brunetă nu se lasă înduplecată cu una, cu două.

Și-a găsit mașina de 150.000 euro lovită în parcare

Cunoscută ca o împătimită a mașinilor de lux, Oana Zăvoranu nu se sfiește să dea sute de mii de euro pe bolizi de ultimă generație pe care îi schimbă în maximum doi ani. Ultima achiziție este o bijuterie marca Porche, în valoare de 150.000 euro. Ieri, frumoasa brunetă a postat pe conturile sale de socializare un filmuleț de pe camere de supraveghere din fața casei sale, în care se distinge cum o mașină de culoare gri, Dacia Logan, bagă în marșarier și lovește mașina Oanei Zăvoranu.

Mai apoi, șoferul, angajat al unei firme de livrări mâncare, a demarat în trombă și nu s-a oprit să vadă cât de tare este avariată mașina pe care tocmai o accidentase. Supărată din cale afară, Oana Zăvoranu a mers imediat la poliție și a depus plângere:

“Ia uitați-vă cum, ieri, un cretin de la Glovo care aduce mâncare prin vecini, nici nu se sinchisește că dă peste mașina mea parcată regulamentar în fața casei. Am fost astăzi la poliție și vei fi sunat luni să te duci și tu, iar pentru asta vei rămâne fără carnet și îmi vei repara și mașina, să vezi ce grijuliu ai să fii tu de acum înainte. Jur că dacă erai un om cu bun simț, care se comporta așa cum era atare și firesc într-o asemenea situație, nu îți făceam nimic”, a scris vedeta.

Bărbatul care i-a lovit mașina Oanei Zăvoranu cere milă

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ia uitati-va cum ieri, un cretin care aduce mancare de la glovo undeva prin vecini, nici nu se sinchiseste ca da peste masina mea parcata regulamentar pe locurile de parcare personale din fata casei! 😕 Bai dobitocule, tu nu ai vazut ca sunt camere de supraveghere peste tot, de le vede orice prost…bine, mai putin un prost atat de nesimtit ca tine! 😤 Ca idee, sunt vreo 18 camere la exterior si alte 20 in casa Unde ma-ta te crezi ma? Pe maidan?…mai si vine paznicul si te intreaba ce ai facut si te uiti ca bou’ la poarta noua la el 🤬 Am fost azi la Politie si vei fi sunat Luni sa te duci si tu, iar pt asta vei ramane fara carnet si imi vei repara si masina, sa vezi ce grijuliu ai sa fi de acum inainte cand te mai ‘joci’ tu asa inainte-inapoi 😤 Jur ca daca erai un om cu bun simt, care se comporta cum era normal si firesc in atare situatie, nu iti faceam nimic Norocul nostru este ca avem camere de supraveghere peste tot, dar daca isi gaseste un om masina tamponata de cate un idiot ca tine, si nu are camere ce poate sa faca? 🤬🤬🤬 Voi, genul asta de imbecili pana nu sunteti luati de urechi si arsi la buzunar nu va faceti bine ca sunteti din nascare asa…hai sictir ! P.S Iar cu hotul ala de care va ziceam acum cateva seri, STATI PE APROAPE, ‘COLECTIA TOAMNA-IARNA’ 2020-2021 ESTE IN PRODUCTIE…asa ca sa fie frumos de Sarbatori !😉 Seara buna 🤫 #oana #oanazavoranu #oanazavoranuisabrand #iam #god #power #mood #justice #justicetime #tobecontinued

O postare distribuită de OANA ZAVORANU OFFICIAL (@oana.zavoranu) pe


Așa cum era de așteptat, postarea Oanei a ajuns imediat la conducerea firmei Glovo care ar fi contactat-o pe actriță pentru a-și prezenta scuzele și pentru a-și asuma responsabilitatea pentru pagubele produse. Mai mult, conform surselor noastre, și șoferul ar fi încercat să apeleze la mila acesteia, de teamă să nu fie dat afară:

“Omul încearcă să își ceară iertare prin toate mijloacele posibile. Îi pare tare rău și nu vrea să rămână fără pâine. Asta știe să facă, să fie șofer. Dacă îi suspendă permisul, va rămâne fără pâine. Oana, însă, este foarte supărată și este normal. În viață trebuie să îți asumi consecințele faptelor tale, chiar și cele făcute din neatenție.

Ea nu se lasă înduplecată pentru simplul motiv că șoferul nici măcar nu a lăsat geamul jos atunci când a fost atenționat de un paznic că a lovit o mașină. Pur și simplu a fugit deși era conștient că zona, care este una de fite, este împânzită de camere de supraveghere, iar mai devreme ori mai târziu, mașina va fi identificată”, ne-au declarat surse avizate în exclusivitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI