20 ian. 2021 | 17:36

EXCLUSIV Artistul care îl ocolește pe Costi Ioniță: ”Nu aş vrea o variantă manea a acestui proiect”

Monden
EXCLUSIV Artistul care îl ocolește pe Costi Ioniță: ”Nu aş vrea o variantă manea a acestui proiect”
Artistul care îl ocolește pe Costi Ioniță

Unul dintre cele mai îndrăgite reality-show-uri ale momentului, ”Survivor România”, ar putea avea în scurt timp propriul ”imn”. Şi asta fiindcă Andrei Ciobanu, vedeta show-urilor de televiziune „Survivor România” 2020, „Ninja Warrior” 2018, „Vocea României” 2012 și „X-Factor” 2015, va lansa ”Balada Survivor”: ”Dacă nu era chestia asta generalizată cu pandemia cred că proiectul era gata acum. Mă gândesc să scriu şi să interpretez ceva de genul unei balade Survivor. Mi-ar plăcea s-o cânt împreună cu fraţii Culiţă”, ne-a spus artistul, în exclusivitate pentru playtech.ro

Andrei Ciobanu: ”Mi-ar fi plăcut să lucrez la piesă cu Costi Ioniţă, dar nu aş vrea o variantă manea”

Andrei Ciobanu ne-a oferit detalii despre acest proiect de suflet: ”Textul baladei ”Survivor” ar trebui să conţină ceva motivaţional, care să exprime sensul acestui tip de emisiune, cred că voi face o treabă bună! Pe de altă parte, linia melodică o văd foarte apropiată stilului meu muzical actual, pop sau muzică uşoară. Mi-ar fi plăcut să lucrez cu Costi Ioniţă, dar nu aş vrea o variantă manea a unui asemenea proiect”, a declarat Andrei Ciobanu pentru playtech.ro.

Andrei Ciobanu: ”Mi-ar plăcea s-o cânt împreună cu fraţii Culiţă”

Andrei mai spune că i-ar plăcea ca actualul său favorit la câştigarea sezonului 2021 al emisiunii, Culiţă Sterp, să fie încântat de o colaborare cu el:”Mi-ar plăcea s-o cânt împreună cu fraţii Culiţă”. Andrei Ciobanu oscilează în prezent între a-i ţine pumnii marelui său favorit, ceea ce ar însemna amânarea proiectului până în primăvară, după încheierea sezonului, fie în a-i vorbi cât mai repede, faţă către faţă, lui Culiţă, despre proiectul său, ceea ce ar fi echivalent cu eliminarea prematură a amicului său din concurs. Andrei susţine însă că se va înarma cu multă răbdare pentru a-și vedea ideea dusă până la capăt.

Până atunci, va continua să se numere printre marii fani ai emisiunii, spunând că va sta cu ochii nu doar pe Culiţă, din Echipa ”Faimoşilor”, ci şi pe Cătălin Moroşanu, pe Albert Oprea şi pe Roxana Ghiţă, ultimii doi făcând parte din Echipa ”Războinicilor”: ”Actualul sezon are atuuri, dar şi ceva lipsă. Avantajele vin din ideile noi pe care producătorii le-au gândit pentru noul sezon, idei care-l fac mult mai incitant, mai atrăgător. Iar asta s-a văzut deja în audienţa înregistrată. Nu e simplu să aduni câteva zeci de persoane şi să le pui alături, în condiţii uneori limită, în care îţi descoperi nu doar capacitatea de efort sau de rezistenţă, ci mai ales caracterul”, susţine acelaşi Andrei Ciobanu.

„Cine crede că totul e aranjat, să-şi ia gândul”

Andrei, despre participarea, de anul trecut, la ”Survivor”: Noi primeam un kilogram şi jumătate de orez, care trebuia să ne ajungă o săptămână şi nucă de cocos, la discreţie. Am slăbit atunci 15 kilograme”

Adept al stilului sportiv, Andrei crede că participanții din acest an, cu câteva mici excepţii, nu au dat prea multă atenţie condiţiei fizice personale, pe care mizează deseori concursul în sine şi provocările sale. „S-ar putea ca tocmai aici să se facă diferenţa, dar vom vedea. Va conta mult şi cine va reuşi să manipuleze cel mai bine audienţa, şi v-o spune unul care nu a ştiut să facă asta, dar şi cine va reuşi să reziste foamei.

Cine crede că totul e aranjat, să-şi ia gândul. Noi, anul trecut, primeam un kilogram şi jumătate de orez, care trebuia să ne ajungă o săptămână şi nucă de cocos, la discreţie. Cam asta găseşti în Republica Dominicană. Veţi vedea cât de mult vor slăbi! Eu am dat jos mai bine de 15 kilograme!”, mai precizează Andrei Ciobanu. Ultimul său sfat e legat de menţinerea prospeţimii intelectuale, dar şi fizice: ”Va trebui ca fiecare dintre ei să meargă pe sârmă, ca să reuşească să se păstreze şi cu mintea cât mai proaspătă, şi fără să se accidenteze, atâtea săptămâni. Baftă tuturor!”.

PlaySport
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte de a cumpăra de pe aceste platforme Citește mai
Cancan.ro
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost transferat imediat la Obregia
Stirile PROTV
Un șofer și-a mai verificat o dată TIR-ul înainte de a ieși din țară prin Timiș. Ce a văzut l-a făcut să sune imediat la 112
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
EVZ.ro
Sancțiuni dure pentru angajatorii români. Legea s-a schimbat, se dau amenzi grase
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Veste excelentă pentru pensionari înainte de Paște. Când vor fi virați banii
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Capital.ro
Guvernul oferă tichete de muncă în loc de bani pentru o anumită categorie de angajați
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Anunțul ZILEI privind LIVRAREA PENSIILOR! Ce se întâmplă cu BANII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro