19 ian. 2020 | 13:24

EXCLUSIV Americanu’ din La Bloc slăbește pe zi ce trece, dar își umple portofelul. Cât câștigă Emil Mitrache în doar 3 ore

Știri generale
EXCLUSIV Americanu' din La Bloc slăbește pe zi ce trece, dar își umple portofelul. Cât câștigă Emil Mitrache în doar 3 ore
EXCLUSIV Americanu' din La Bloc slăbește pe zi ce trece, dar își umple portofelul. Cât câștigă Emil Mitrache în doar 3 ore

De când a rămas fără job în televiziune, fostul actor din serialele ”La Bloc” și ”Nimeni nu-i perfect”, Emil Mitrache, s-a reinventat. Acesta a fost nevoit să recurgă la cu totul altă meserie pentru a-și putea întreține familia.

EXCLUSIV Americanu’ din La Bloc slăbește pe zi ce trece, dar își umple portofelul

Emil Mitrache pare că a renunțat la meseria de actor, de vreme ce nu a mai fost distribuit în niciun proiect de televiziune. ”Americanu`” a pornit-o pe un alt drum și se pare că îi merge de minune: a renunțat și la taximetrie, iar în prezent este ghid turistic, străbătând lumea în lung și-n lat pentru a le prezenta oamenilor frumusețile patriei.

Emil Mitrache a vorbit despre noului job, acela de ghid turistic:

„Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni. Acum când vorbesc cu voi sunt plecat din Bucureşti, la Mănăstirea Polovragi. Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti. Am fost săptămâna trecută cu un grup de japonezi care nu ştiau engleză, dar aveau un lider de grup, tot ghid, care ştia limba lor şi apoi le traducea din engleză. A fost un pic mai greu, dar m-am descurcat. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos”, a spus acesta, în iunie anul trecut, pentru Click.ro.

Emil Mitrache si familia

Cât câștigă în doar trei ore

Mutarea a fost una de bun augur pentru el, dat fiind faptul că s-a transformat total: a slăbit foarte mult, semn că munca depusă îl solicită. În prezent, activează tot ca ghid turistic pe trasee montane, iar un tur de 3 ore cu el ca ghid turistic pe un astfel de traseu costă 500 de lei. Desigur, compania își oprește o parte din bani, dar pare oricum că și lui îi rămân suficienți bani încât să își întrețină familia, din moment ce a rămas în același domeniu de anul trecut până acum.

Programul său este unul variat, în funcție de grupurile pe care le însoțește. Printre calitățile care îl recomandă, așa cum a afirmat și Emil Mitrache, este aceea că îi place să comunice cu oamenii și să le satisfacă orice curiozitate. Cert este că lui Emil Mitrache îi place de minune ceea ce face, iar asta transpare din dăruirea și aplecarea către nevoile turiștilor săi.

Reamintim că nu doar Emil Mitrache a schimbat macazul pentru a-și putea întreține familia, ci și fostul său coleg de serial, Dragoș Moștenescu (alias Costel), acesta aflându-se momentan peste hotare, în Anglia.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro