03 dec. 2020 | 15:13

EXCLUSIV Alin Oprea aruncă bomba: primele declarații despre apartamentul pentru videochat. Ăsta e adevărul

Monden
EXCLUSIV Alin Oprea aruncă bomba: primele declarații despre apartamentul pentru videochat. Ăsta e adevărul
Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa Uță, a intrat în linie dreaptă.

Divorțul dintre Alin Oprea și Larisa Uță, a intrat în linie dreaptă. Artistul a primit înștiințarea pentru prima înfățișare la tribunal, pe data de 15 februarie 2021. Scandalul interminabil dinte cei doi se va lăsa însă cu un nou proces, pentru că lucrurile au început să degenereze.

Alin Oprea și Larisa Uță, război total

Recent, au apărut în presă informații conform cărora actuala iubită a lui Alin Oprea, Medana, ar avea o afacere de videochat. Alin Oprea bagă, însă, mâna în foc pentru integritatea morală a iubitei lui. Artistul spune că femeia are doar o agenție imobiliară.

Alin este convins că toate aceste informatii denigratoare, aflate “pe surse”, ar fi venit chiar din partea soției sale. Aceeași soție care, în urmă cu 12 ani, deținea într-un apartament închiriat, echipamente de mii de euro, speciale pentru videochat, susține Alin.

Cântărețul a oferit, în exclusivitate, declarații pentru playtech.ro, despre momentul în care a fost tentat să creadă că soția sa Larisa era cea se ocupa de activități de videochat.”

”Vecinii din bloc îmi tot spuneau că ea sigur face asta. Eu pur și simplu nu voiam să cred. În urma deconspirării, activitatea de acolo s-a oprit complet și toată aparatura a fost părăsită. Nu am făcut mai multe săpături și cercetări.

Copiii erau mici, nu mi-am dorit în casă, am lăsat totul așa cum a căzut și am trecut cu vederea. Se pare, însă, că secretele și minciunile tot ies ele la iveală mai devreme sau mai târziu”, ne-a spus cântărețul, care este convins că fosta sa soție face eforturi disperate pentru a-i denigra pe el și pe actuala iubită.

Alin Oprea și Larisa în plin divorț și scandal media

Alin Oprea și Larisa Uță sunt deja într-un adevărat scandal media, mai ales după ultimele informații. În același interviu acordat playtech.ro, Alin Oprea spune că nu și-a dorit ca aceste informații să ajungă vreodată în presă, dar atitudinea Larisei și acuzațiile acesteia, au făcut ca totul să fie dat în vileag.

”Eu nu mi-am dorit ca așa ceva să devină public. Însă așa este făcută viața. Când acuzi pe cineva pe nedrept, răul făcut se întoarce împotriva ta. Larisa o acuza pe nedrept pe Medana de astfel de preocupări, dar iată că se pare că tocmai Larisa ar avea un istoric în acest sens. De unde și zicala românească Hoțul strigă hoțul !„, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Dacă denigrările din partea Larisei vor continua,  cântărețul amenință că va deschide un nou proces.

”Ea urmărește să distrugă relația frumoasă pe care o avem sau cel puțin să o ducă în derizoriu. Nu va reuși ! Oricum voi ataca și eu în instanță toate formele de denigrare și de atingere a imaginii mele de către «Domnișoara Uță».Vor fi mai multe procese în afară de divorț și de partaj, unul dintre ele fiind în domeniul penal

S-au săvârșit multe infracțiuni și contravenții împotriva mea, iar Poliția și Procuratura au luat act de aceste fapte. Îmi doresc să cred că trăim într-o lume civilizată, iar dacă cineva consideră că se poate comporta ca în junglă va trebui să suporte rigorile legii”, ne-a mai spus Alin.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro