Examenul de titularizare 2020. Când se afișează rezultatele: doar aici mai e posibil așa ceva

Examenul de titularizare 2020. Când se afișează rezultatele: doar aici mai e posibil așa ceva
Examen de titularizare 2020. Detalii

Detalii despre examenul de titularizare 2020. Iată toate informațiile de care ai nevoie!

Examen de titularizare 2020. Detalii

Proba scrisă pentru examenul de titularizare s-a desfășurat azi, 29 iulie. La concurs au fost puse posturi ale cadrelor didactice declarate vacante. Accesul candidaților în săli a fost permis în intervalul orar cuprins între 07:15-08:15. În județul Dolj s-au deschis 789 de candidați și sunt disponibile 64 de posturi de titularizare. Cei mai mulți dintre candidați sunt la învățământ preșcolar, 190 de persoane la învățământ primar din care 109 la matematică și 64 la educație fizică și sport. Rezultatele de la titularizare 2020 nu vor fi anonimizate, confirmă reprezentanții Ministerului Educației, așa cum s-a întâmplat în premieră anul acesta în privința examenelor de Bacalaureat și Evaluare Națională. Pentru susținerea titularizării s-au înscris 30.113 de candidați care concureză pe 4.030 de posturi.

Primele rezultate se vor afișa pe data de 4 august, la sediile inspectoratelor școlare și pe site-ul titularizare.edu.ro. Contestațiile se depun la sediile precizate sau se transmit prin mijloace electronice pe 4 august, după afișarea rezultatelor, până la orele 21:00, dar și pe 5 august, până la orele 12:00. Rezultatele finale se vor afișa în cele din urmă pe 11 august. Candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, iar pentru angajarea pe perioada determinată cel puțin nota 5. Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare se realizează în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă în ședințe publice sau online organizate de către inspectoarele școlare în perioada 12-14 august. 

Examen titularizare 2020
Examen titularizare 2020

„Nu se poate efectua anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților”

“Nu se poate efectua anonimizarea numelui și a prenumelui candidaților participanți la concursul național de ocupare a posturilor didactice, din următoarele considerente: În funcție de rezultatele obținute, candidații vor participa la ședințele de repartizare care sunt publice și este necesar să se asigure transparența și opozabilitatea față de toți candidații a modalității de ocupare a acestor funcții. În fișa de înscriere candidații și-au dat acordul pentru afișarea nominală a datelor obținute în urma susținerii probei scrise, dar și a rezultatelor lor“
Ministerul Educației

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI