Euro 2020, mană cerească pentru Mugur Mihăescu. Ce se întâmplă cu vedeta acum EXCLUSIV

Euro 2020, mană cerească pentru Mugur Mihăescu. Ce se întâmplă cu vedeta acum EXCLUSIV
Euro 2020, mana cereasca pentru Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu, actorul care deține trei localuri în Centrul Vechi, a fost grav afectat de pandemia de Covid-19, afacerea sa aflându-se pe butuci, în ultimul an. Speră însă ca vara aceasta să se redreseze financiar, dar mai ales în această perioadă, când, la București, se desfășoară câteva meciuri din cadrul Campionatului European de Fotbal. Clienții au început să vină în număr tot mai mare, pentru a urmări meciul în fața televizorului, la o halbă cu bere: „Lucrurile încep să se miște!”, ne-a spus Mugur, pentru impact.ro

Mugur Mihăescu „Garcea” și-a redeschis localurile din Centrul Vechi. Salvat de Campionatul European de Fotbal? ”Lucrurile încep să se miște!”

Mugur Mihăescu speră să se redreseze financiar, în această vară:

„Nu fac niciun secret din a vă spune că, de când au renunţat la ora aceea stupidă de închidere a restaurantelor, de la jumătatea lunii mai, afacerea a început să mişte. Am redeschis toate cele trei PUB-uri din Centrul Vechi şi lumea acum reînvaţă să vină să se distreze.

E prea devreme să vă spun dacă acest Campionat European de fotbal va conta într-un fel pentru noi, dar lucrurile încep să se mişte într-o direcţie ce oferă ceva speranţe. Sper doar să nu ne închidă iar, nici măcar la toamnă!”, ne-a declarat Mugur Mihăescu, pentru impact.ro

Se teme de un nou val de pandemie

Mugur ne-a mai spus că numărul angajaţilor a crescut iar, la 35, pentru toate cele trei PUB-uri, dar că a fost obligat să-i avertizeze pe fiecare dintre ei că totul va dura atâta timp cât restaurantul va rămâne deschis:

„Am pus un pariu cu mai mulţi prieteni şi susţin şi acum că imediat cum vor apărea informaţiile legate de cel de-al patrulea val de pandemie, cum o să ne închidă iar restaurantele. Vor găsi ele, autorităţile, un motiv serios să facă asta. Sau să ne închidem în carapacea noastră”.

Mugur speră să primească ajutorul financiar promis de guvernanți

Actorul Mugur Mihăescu e foarte de supărat pe cei din fruntea statului, fiindcă nu şi-au ţinut promisiunea legată de acordarea ajutoarelor financiare pentru afaceriștii din domeniul HoReCa:

„Fac parte dintre cei pe care statul i-a ocolit până acum. Pur şi simplu nu am văzut niciun ban, deşi la televizor şi nu numai s-a promis câte în lună şi în stele. Ştiu că unii dintre partenerii mei, cu afaceri în zona asta, a restaurantelor, au primit. Alţii, aşa ca mine, nu! Nu ştiu în baza căror criterii s-au dat aceşti bani şi nu vreau să fac speculaţii pe tema asta!”.

În ciuda întârzierii, Mugur Mihăescu spune că nu va renunţa cu una, cu două, la banii care crede că i se cuvin. El susţine că a făcut toate demersurile legale necesare în vederea intrării în posesia acestora: „Mă încăpăţânez să rezist în branşă, în ciuda vremurilor, vremii şi a celor deştepţi care ne conduc!”.

Din 2014 până în 2017, Mugur Mihăescu a înregistrat un profit de 650.000 de euro, cu cele trei localuri. Însă, din martie 2020, totul s-a schimbat, odată cu declararea stării de urgenţă şi apoi de alertă, din cauza pandemiei de COVID-19. Mihăescu a anunţat, de mai multe ori, că a fost nevoit să suspende activitatea PUB-urilor, ceea ce i-a adus o pagubă uriașă, de circa 1,5 milioane de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI