Eugenia Șerban, noi probleme după ce a scăpat de o boală fatală. Ce a mai pățit acum (exclusiv)

Eugenia Șerban, noi probleme după ce a scăpat de o boală fatală. Ce a mai pățit acum (exclusiv)
Ce probleme are Eugenia Serban dupa ce a invins o boala fatala

Eugenia Șerban a învins cancerul și arată mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, faimoasa actriță a întâmpinat alte mici probleme. Despre ce este vorba, de fapt.

Cum arată actrița Eugenia Șerban, după ce a învins boala grea

Eugenia Șerban este una dintre cele mai distinse, elegante, cunoscute și apreciate actrițe ale României. La 51 de ani, artista a strălucit pe covorul festivalului UCIN, unde toate privirile au fost concentrate pe ea. Vedeta a purtat o rochie de seară, neagră, cu dantelă, care i-a pus în valoare silueta frumoasă.

Actrița din Inimă de Țigan pare să fi întinerit cu mai bine de 10 ani după ce a câștigat lupta cu o boală cumplită. Într-un interviu de suflet acordat redacției Playtech-Impact, Eugenia Șerban și-a asigurat admiratorii că starea ei de sănătate este una bună.

Pe de altă parte, actrița ne-a mărturisit că simte chemarea scenei și în special pe cea a sticlei, fiindu-i dor să joace din nou în seriale și telenovele românești. Eugenia Șerban a declarat că așteaptă cu interes oferte din partea producătorilor români.

„Sunt bine din toate punctele de vedere. Nu cred că se vor mai face prea curând alte telenovele, dar vor fi seriale TV, să vedem ce va urma, suntem în discuții, aștept contracte”, ne-a declarat marea actriță Eugenia Șerban.

Ce probleme financiare are actrița Eugenia Șerban

Deși starea ei de sănătate este una bună în prezent, Eugenia Șerban a mărturisit că este puțin strâmtorată pe partea financiară, iar pandemia de coronavirus și-a pus amprenta și asupra ei la fel ca multor alți artiști din România.

Cu toate acestea, marea actriță are o mare bucurie deoarece se bucură de tot sprijinul fiului său Lorans, în vârstă de 29 de ani.

„Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat, prefer să nu vorbesc despre asta. Fiul meu este bine, mulțumesc de întrebare, este cu mine, a venit din străinătate, este ajutorul meu!”, ne-a mai spus Eugenia Șerban.

Acum doi ani, actrița Eugenia Șerban a aflat, la un control de rutină, că suferă de o boală cruntă.

„Am aflat că am cancer la un control de rutină. Îndemn orice femeie din lume asta să facă acele controale de rutină, o dată pe an. Medicul mi-a spus că ceva nu este în regulă, a vrut să facă investigații mai multe și, în ziua în care făcea și o biopsie, brusc s-a hotărât, când eu eram anesteziată, să le spună asistentelor să-mi facă și o ecografie de sân. A fost ziua în care am aflat că am cancer ginecologic și două tumori și la sâni”, a declarat Eugenia Șerban, la PRO TV, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI