Eşti un geniu dacă găseşti litera C ascunsă în imagine. E test de IQ viral

de: Ștefan R. Apostol
24 11. 2023

Uneori, când facem anumite lucruri ieșite din comun, cei din jur ne spun ești un geniu. Acum a venit momentul să dovedești că eşti un geniu dacă găseşti litera C ascunsă în imagine. Te provocăm la un nou test de IQ viral, și astfel poți demonstra dacă este sau nu așa. Baftă!

Te provocăm la un nou test de IQ viral

Acest test de IQ viral vă va ajuta să vă testați nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o luați în timp ce analizați problema. Acest test de IQ este o modalitate distractivă de a vă cunoaște coeficientul de inteligență.

Găsește o soluție la: Test de inteligență din bucătărie. Care dintre aceste două persoane face o mare greșeală?

În timp ce rezolvați aceste puzzle-uri, trebuie să scanați problema și să ajungeți la răspuns folosind abilitățile de raționament logic. Aceste jocuri distractive sunt rezolvate cu ajutorul gândirii creative.

Trebuie să gândești puțin diferit pentru a ajunge la soluție. Așadar, am venit cu acest test de IQ viral interesant  în care trebuie să descoperi litera ”C” ascunsă printre grupul de litere.

Eşti un geniu dacă găseşti litera C ascunsă în imagine

În imaginea de mai jos, trebuie să găsești litera ”C” ascunsă în grupul de litere ”O”. O minte alertă poate identifica litera ascunsă în 5 secunde. Este necesar să priviți cu atenție puzzle-ul din imagine înainte de a răspunde la întrebare, deoarece răspunsul este destul de complicat.

Găsește litera ”C” în daor 5 secunde”

Soluția la acest test de IQ viral

În acest test de IQ viral, trebuie să găsești litera ”C” ascunsă în grupul de litere ”O”. Există 14 rânduri și 17 coloane unde apare litera ”O”. Pentru a găsi litera ascunsă în 5 secunde trebuie să te uiți rapid prin toate rândurile și coloanele.

Rezolvă și: Testul de matematică care îți pune creierul la muncă. Cât costă pelerina, ghetele și mănușile? Află în doar 15 secunde

Pentru a-ți ușura munca, am marcat litera pe care o cauți în imaginea din galerie, în cazul în care nu ai reușit să o descoperi. Așadar, răspunsul la acest test este că ”C”-ul ascuns este plasat în rândul 10 și în coloana 2.

Concluzie

Unele puzzle-uri nu necesită neapărat abilități matematice sau gândire laterală, ci sunt un simplu test al abilităților tale de observație. Acest test a fost ceva mai complicat, deoarece a necesitat mai puțin timp și putere de concentrare pentru a fi rezolvat.

Află soluția pentru: Iluzia optică a zilei. Doar 5% dintre oameni pot vedea meduza în mai puţin de 9 secunde

Dar cu siguranță te simți minunat atunci când îți dai seama de răspuns în câteva secunde. Această ghicitoare este doar o altă modalitate distractivă de a-ți testa IQ-ul. Cu toate acestea, efectuarea unui test real este o modalitate bună de a vă cunoaște nivelul de IQ.