Eşti un geniu dacă găseşti câinele din imagine în mai puţin de 6 secunde. E testul momentului

de: Mariana Olteanu
22 07. 2023

Dacă vrei să-ți testezi nivelul de atenție, atunci este momentul ideal pentru un test optic. În fiecare zi, mii de oameni încearcă să-l rezolve. Tot ce trebuie să faci este să găsești câinele din imagine în doar șase secunde. Imediat după ce vei porni cronometrul îți vei da seama că acest test nu este atât de ușor pe cât pare. Tu reușești să găsești cățelul ascuns?

Găsește câinele din imagine

Provocarea acestei zile constă în găsirea cățelului din această imagine. Imaginea prezintă o simplă alee din parc. Însă, într-un anumit loc, se află ascuns micul patruped. Ai la dispoziție doar șase secunde. Când ești pregătit pornește cronometru.

Scanează cu atenție imaginea! Culorile asemănătoare și mărimea cățelului vă va induce în eroare. Vei fi surprins de locul în care se află câinele. Dacă ai reușit să găsești câinele, înseamnă că ai cea mai ascuțită viziune dar și un bun simț al umorului.

Te-ar putea interesa și: Ai privirea ageră dacă vezi repede al doilea elefant din imagine! Testul face furori

Soluția testului optic

Dacă timpul a trecut și nu ai reușit să găsești cățelul nu te supăra. Puteți consulta galeria foto a articolului pentru a vedea unde se află cățelul.

Dar, dacă nu ai reușit să rezolvi acest puzzle, poți să-ți testezi vederea să vezi dacă găsești pisica neagră din imagine în doar 5 secunde, sau, dacă nici așa nu te-am convins, poți încerca să aranjezi cifrele de la 0 la 6 în aşa fel încât rezultatul de pe fiecare latură a triunghiului să fie 9, într-un alt test, dar de data asta matematic.

Testele optice sunt foarte benefice. Pe lângă faptul că îți vei putea distra într-un mod distractiv IQ-ul vei putea să alungi cu ușurință plictiseala. Specialiștii recomandă să ne testăm, din când în când,   abilitățile cu astfel de teste.

Cu cât creierul este mai antrenat, cu atât sănătatea ta mentală va cunoaște numai beneficii. De asemenea, riscul de dezvolta  anumite boli este unul mai scăzut.  Mai mult, efectuarea unui test real de IQ este o modalitate bună de a vă cunoaște nivelul de inteligență. În ultimii ani, acestea au prins amploare și au început să fie practicate de din ce în ce mai mulți oameni. Zilnic, oameni din toate colțurile lumii încearcă să găsească răspunsul unor astfel de teste.

Te-ar putea interesa și:  Cea mai tare iluzie optică. Ești un geniu dacă găsești tigrul din parc în doar 7 secunde, doar 3% dintre internauți reușesc