Ești un geniu dacă descoperi cele trei diferențe din această imagine în doar 10 secunde. Puțini reușesc

de: Andrei Simion
08 07. 2024

În rândurile de mai jos vei descoperi o iluzie optică, iar imaginația ta va fi pusă la încercare în doar 10 secunde. Iată dacă și tu reușești să îți dai seama de ce este, de fapt, în poză.

Poți să găsești cele 3 diferențe dintre imaginile cu asistente în doar 10 secunde? Testează-ți percepția și provoacă-ți prietenii să te depășească. Te vei distra de minune, iar dacă vei reuși să îți dai seama te vei simți foarte bine. Ești un geniu dacă descoperi cele trei diferențe din această imagine în doar 10 secunde

Ești pregătit să îți testezi vederea? Te provoc să găsești cele 3 diferențe dintre pozele de mai jos în doar 10 secunde.

Această provocare nu numai că îți va permite să îți demonstrezi abilitățile de observație, dar îți va oferi și un moment de distracție și concentrare. Încearcă această experiență și provoacă-ți prietenii să vadă cine poate găsi cele mai multe diferențe în cel mai scurt timp posibil.

Instrucțiuni pentru o observație mai bună a imaginilor

Observă foarte atent cele două imagini care apar mai jos.

Dă-ți seama care sunt cele trei diferențe dintre ele.

După ce le-ai găsit, spune-le și celor apropiați.

Sfaturi pentru a găsi diferențele

Observă cu atenție fiecare detaliu, de la accesorii până la expresiile faciale.

Compară ambele imagini pe porțiuni, împărțindu-le în secțiuni orizontale sau verticale.

Fii atent la elementele mai mici, cum ar fi nasturii, buzunarele sau coafurile.

Dacă ai găsit cele trei diferențe, Felicitări! Ai un simț al observației foarte ridicat. Continuă să exersezi și îți vei îmbunătăți și mai mult abilitățile.

Cele trei diferențe între imagini sunt încercuite cu cercuri roșii și îți va fi mai ușor să le observi, în cazul în care nu ai reușit să le vezi de la bun început.

Iluzie optică 10 secunde. Sursă: jagranjosh