Ești un adevărat geniu dacă găsești ciocanul din imagine în doar 5 secunde. Doar 2% dintre internauți au reușit

de: Corina Oprea
06 07. 2023

Iluziile optice sunt cel mai bun mod de a ne testa aptitudinile de atenție. Aceste exerciții ne pun mintea la contribuție și ne fac să ne dăm silința să găsim detaliul ascuns pe care îl pun la dispoziție. De data aceasta este vorba despre un ciocan ascuns, pe care trebuie să îl găsești în doar 5 secunde. Doar 2% dintre internauți au reușit această performanță!

Cine poate găsi ciocanul ascuns

Găsirea obiectelor ascunse în imagini este un test de observație foarte interesant. Obiectele seamănă mult între ele, peisajul este unul făcut să te încurce, dar mai ales să te determine să te concentrezi bine și să fii foarte atent. Poate părea dificil, dar orice minte sclipitoare reușește să termine provocarea.

Provocarea de astăzi este găsirea unui ciocan ascuns printre obiectele dintr-o cameră de copii. Acesta este bine strecurat printre celelalte detalii din imagine, ceea ce face testul destul de dificil. Chiar și oamenii cu cea mai ascuțită vedere întâmpină ceva dificultăți, dar au o minte ageră și vor reuși să îl zărească.

Ai 5 secunde pentru a rezolva acest puzzle, pe care doar 2% dintre oameni au reușit să-l dovedească. În imagine vedem o cameră de copii, frumos decorată, plină de jucării, printre care se strecoară și un ciocan. Imaginea este clară, luminoasă, dar obiectul-cheie este așezat exact unde trebuie și se îmbină cu restul decorului.

Unde se află ciocanul

Îți dăm chiar și un indiciu: ciocanul și obiectul cu care se suprapune au același material și culori asemănătoare. Nu este deloc ascuns, este chiar la vedere, dar depinde cât de bine analizezi imaginea și să nu te pierzi în detalii.

Ai găsit ciocanul din imagine în 5 secunde? Dacă da, felicitări! Ai o minte ageră, un spirit al observației dezvoltat și o inteligență peste medie! IQ-ul tău surprinde, te poți mândri cu el!

Dacă încă nu l-ai zărit, suntem aici să te luminăm! Nu te întrista, însă, este doar o zi mai rea sau chiar nu te-ai putut concentra. Ești bun la altceva!

Ei bine, ciocanul este ascuns pe scara din partea stângă jos a imaginii. Uită-te atent la pat, la scara pe care o are atașată și duce către patul de sus și vei vedea acolo obiectul-minune!