Vești proaste pentru fanii Emmei Răducanu. Ce anunț trist a făcut sportiva pe seară

Vești proaste pentru fanii Emmei Răducanu. Ce anunț trist a făcut sportiva pe seară
Emma Răducanu, anunț trist pentru fani. Ce se întâmplă cu sportiva

Emma Răducanu, noua senzație din tenisul mondial, se află în centrul atenției de când a câștigat US Open. Aceasta a dat lovitura și a reușit să se facă cunoscută în toată lumea, dar fanii săi o să fie extrem de triști după ultimul anunț făcut de sportivă.

Lovitură dură pentru fani! Ce a anunțat Emma Răducanu

Emma Răducanu a ajuns să ocupe locul 22 mondial după ce s-a bucurat de foarte mult succes la US Open. Fanii abia așteptau să o vadă pe terenul de tenis la turneul de la Chicago, dar nimeni nu se aștepta la asemenea vești triste din partea sportivei.

Tenismena s-a retras din turneul ce o să aibă loc în perioada 27 septembrie – 2 octombrie, potrivit presei engleze. Câștigătoarea US Open nu o să își bucure admiratorii la turneul de la Chicago, chiar dacă multă lume aștepta să o vadă acolo.

Emma Răducanu, o nouă reușită. Ce a reușit să facă

Firmele importante abia așteaptă să lucreze cu Emma Răducanu! Tenismena se află în atenția tuturor după US Open, iar experții au prezis deja că aceasta o să își rotunjească veniturile prin mai multe contracte cu mărci de frumusețe, haine și multe altele.

„Mărcile de îmbrăcăminte sportivă, de sănătate, de fitness şi de stil de viaţă sunt toate foarte interesate. Nu este nimeni ca ea în tenisul britanic în acest moment.

Ceea ce este în favoarea ei în mod covârşitor este faptul că este legată de cele trei pieţe distincte şi profitabile, America de Nord, Europa şi Asia, datorită originii sale.

Asta îi duce potenţialul de câştig la un nivel uriaş.”, a transmis Conrad Wiacek, expert în contracte de sponsorizare.

Ce brand o să reprezinte Emma Răducanu

Iată că nu a trecut mult timp și Emma Răducanu a dat lovitura și a devenit ambasadorul unei companii extrem de importante! Anunțul uluitor pentru fani a fost făcut chiar de tenismenă, printr-o postare în mediul online.

Sportiva a semnat un contract uluitor cu brand-ul Tiffany & Co, o companie puternică ce se ocupă cu bijuteriile, la puțin timp după ce publicația Mail on Sunday a anunțat că ea a primit o oferă de 7 cifre pentru a se alătura vedetelor ce au reprezentat, de-a lungul timpului, retailerul american.

Totuși, Emma Răducanu nu se oprește aici. Mărci globale precum Aston Martin, Chanel, Lacoste și Uniqlo își doresc parteneriate cu aceasta după ce a câștigat US Open 2021 și a uimit o lume întreagă prin talentul și determinarea ei de a ajunge cât mai sus în lumea tenisului.

Emma Răducanu, în centrul atenției după US Open

Emma Răducanu a primit 2,5 milioane de dolari prin victoria de la US Open, dar ea ar putea să ajungă la o avere colosală, mai ales pentru că numele ei se află pe buzele tuturor în ultima perioadă. Specialiștii prezic că ea o să aibă parte de contracte mari cu diferite firme din multe domenii.

„Cred că Emma va câștiga peste 100 de milioane de dolari (în următorul an). O să eclipseze pe toată lumea.”, a transmis președintele Intertalent Group, Jonathan Shalit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Raducanu (@emmaraducanu)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI