Emma Răducanu s-a recuperat la București, „într-un bloc din vremea comuniștilor”, după cele trei operații. Bunica ei a dezvăluit ce mâncare i-a pregătit

de: Sorin Barbu
11 07. 2023

Emma Răducanu a făcut o vizită secretă la București. Jurnaliștii de la Daily Mail scriu că jucătoarea care a câștigat în anul 2021 US Open a fost să-și vadă bunica din România. Niculina Răducanu le-a spus jurnaliștilor ce mâncare i-a cerut nepoata ei și care a fost programul din cele câteva zile în care au stat împreună.

Emma Răducanu s-a recuperat și la București după cele trei operații din luna mai

Emma Răducanu nu joacă la Wimbledon, din cauza accidentărilor, dar va câștiga o avere pe durata turneului, bani pe care nu-i vor obține mulți dintre cei care vor munci din greu pe iarba turneului londonez. Jucătoarea cu origini românești trece printr-o perioadă grea din cauza problemelor medicale. Nu a mai jucat niciun meci din luna aprilie, după ce medicii au decis să o opereze la încheieturile ambelor mâini, dar și la gleznă. Intervențiile chirurirgicale au avut loc în luna mai.

Sportiva s-a recuperat în clinici scumpe, dar și la București, unde și-a vizitat bunica. Jurnaliștii de la Daily Mail „i-au luat urma” și au aflat o mulțime de detalii:

„Accidentată, Emma Răducanu a zburat în România pentru a se recupera după operație în umilul apartament de 70.000 de lire sterline al bunicii ei, care datează de pe vremea comuniștilor și e situat la marginea Bucureștiului. Campioana de la US Open era disperată să o vadă pe bunica ei, Niculina Răducanu”.

Bunica sportivei a confirmat această poveste și a spus că a fost încântată să-și vadă nepoata. I-a gătit mâncarea ei favorită: ciorbă de legume.

„A venit doar să mă vadă pe mine, nu a vrut să vorbească cu nimeni altcineva. Nu a vrut nici măcar să-și viziteze vreunul dintre prietenii ei de aici. Era nerăbdătoare să mă vadă pentru că și eu tocmai m-am operat la ochi.

Când a venit, i s-a pus brațul într-o atelă, pentru că nu avea voie să-l miște. Nu am avut ocazia să facem prea multe lucruri, dar a vrut să viziteze mormântul bunicului ei și am făcut asta.

Am reușit să-i fac niște mâncare pe care și-o dorea. A spus că vrea să mănânce ciorbă românească de legume. Am fost la mall, am luat niște alimente pe care le dorea pentru dieta ei specială”, a spus Niculina Răducanu pentru Daily Mail.

Emma Răducanu se află pe locul doar 132 WTA, dar câștigă ani foarte mulți din contracte de publicitate. Jurnaliștii de la CNN au făcut o analiză și au spus că poate să devină prima sportivă care va obține peste un miliard de dolari. În acest moment are semnate contracte cu multe firme importante de peste 17 milioane de lire sterline, după ce anul trecut a câștigat peste 22 de milioane de lire sterline.

Emma Răducanu s-a născut la Toronto, dar tatăl său este din România, iar mama din China.

Sursa Foto: Instagram