Emma Răducanu a fost hărțuită. Clipele prin care a trecut sportiva: „Nu mă simt în siguranță”

Emma Răducanu a fost hărțuită. Clipele prin care a trecut sportiva: „Nu mă simt în siguranță”
Emma Raducanu a fost hartuita. Clipele prin care a trecut sportiva Nu ma simt in siguranta

Emma Răducanu a trecut prin momente cumplite, după ce a fost hărțuită de un bărbat care i-a vizitat casa de trei ori. Mai mult de atât, bărbatul ar fi furat un pantof de-al tatălui campioanei, ca „suvenir”, lucru care a speriat-o pe jucătoarea de tenis din Marea Britanie. Ce au spus autoritățile.

Cine este bărbatul care o hărțuiește pe tenismena Emma Răducanu

Emma Răducanu nu se mai simte în siguranța în propria casă din sud-estul Londrei, după ce un bărbat fanatic a vizitat-o ​​de trei ori și a furat pantoful tatălui ei ca „suvenir”, spun autoritățile engleze.

Campioana de la US Open în vârstă de 19 ani le-a declarat polițiștilor că „se uită în mod constant peste umăr”, după ce un fost curier de la Amazon i-a găsit adresa și a început să-i lase anumite atenții precum bilețele, flori și chiar decorațiuni de Crăciun.

Amrit Magar, în vârstă de 35 de ani, este căsătorit și a fost angajat pe post de curier al firmei Amazon. După ce a văzut-o pentru prima dată la televizor, evoluând pe teren, bărbatul ar fi călătorit în suburbia londoneză unde Emma Răducanu locuiește cu părinții ei, cerând străinilor indicații către casa ei.

După ce a găsit adresa, a lăsat un bilet în care scria că celebra tenismenă merită „dragoste adevărată”, iar pe alt bilețel a desenat o hartă care ilustrează cele 23 de mile pe care le-a parcurs din Edgware, în nordul Londrei, până la casa ei, în speranța de a o întâlni.

Asta nu este tot! În data de 4 decembrie 2021, Amrit Magar a împodobit un brad de Crăciun în grădina din fața casei Emmei Răducanu cu lumini festive și, apoi, a furat un pantof de pe verandă, crezând că îi aparține campioanei de la US Open.

Pantoful furat aparținea lui Ian, tatăl Emmei Răducanu. Părintele sportivei l-a recunoscut pe hărțuitorul fiicei sale din filmările camerei de luat vederi din curte, dându-și seama că este vorba despre o persoană care a vizitat proprietatea anterior și l-a urmărit cu mașina, în timp ce informa poliția.

Bărbatul a fost arestat și va fi condamnat în februarie

Când a fost arestat, bărbatul de 35 ani a fost găsit cu pantoful în geantă și i-a informat pe ofițeri că „voia doar un suvenir”. Amrit Magar a fost găsit vinovat, la Tribunalul de Magistrați din Bromley, pentru faptul că a hărțuit-o pe Emma Răducanu și va fi condamnat luna viitoare.

„De când s-au întâmplat toate acestea, m-am simțit înfiorată. Mă simt foarte îngrijorat dacă ies afară, mai ales dacă sunt pe cont propriu. Din cauza asta, simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit constant peste umăr.

Mă simt anxioasă și mă tem că s-ar putea întâmpla din nou. Nu mă simt în siguranță în propria mea casă, unde ar trebui să mă simt cel mai în siguranță.”, a declarat Emma Răducanu, potrivit celor de la Daily Mail.

Emma Răducanu este bucuroasă că totul s-a terminat cu bine, iar acum jucătoarea de tenis cu origine românești se poate relaxa în propria ei casă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI