Emisiunea cu care PRO TV speră să spulbere audiențele. Ce vedetă a ‘furat’ trustul de la Antena 1

Emisiunea cu care PRO TV speră să spulbere audiențele. Ce vedetă a ‘furat’ trustul de la Antena 1
Nou reality show la Pro TV. Trustul se pregătește să contraatace concurența

Pro TV reînvie postul după perioada grea prin care a trecut alături toate televiziunile. Ce vedetă se pregătește să fie parte a unui proiect neașteptat? A fost în trecut la Antena 1. Un reality show bate la usă.

Nou reality show la Pro TV. Trustul se pregătește să contraatace concurența

Pro TV se pregătește să dea startul unor audiențe mărețe cu care erau obișnuiți producătorii de care au cam dus lipsă în ultima perioadă din cauza acestor premuri. Cele mai multe din televiziunile din România și nu numai au amânat producții care trebuiau să apară în premieră în primăvara și vara anului curent. Ei bine, Pro TV ia legătura și contraatacă concurența cu un proiect care va surprinde pe toată lumea. Este vorba despre un realiy inedit la care vor participa inclusiv vedete din alte televiziuni, arată cancan.ro.

Sursa citată susține că postul se pregătește de emisiunea ce se va numi „100 de zile”, în care mai multe vedete consacrate trustului își vor face apariția precum: Cuzin Toma, Alina Eremia, Nicole Cherry sau Cristina Ciobănașu. Partenera lui Vlad Gherman a renunțat în sezonul 2 la filmările de la „Sacrificiul” pe motiv că se afla în sesiune și că nu putea da randament atât la facultate, cât și pe platourile de filmare. Realitatea era cu adevărat alta, actrița ar fi fost ofertată de Pro TV cu o sumă mare, dar și cu un rol pe măsură în cadrul show-ului ce urmează să apară pe micile ecrane.

Pro TV, surprinză pentru fanii trustului. Un reality show bate la ușă
Pro TV, surprinză pentru fanii trustului. Un reality show bate la ușă

”Am primit foarte multe mesaje în legătură cu apariția mea”

”Am primit foarte multe mesaje în legătură cu apariția mea sau mai bine zis cu «dispariția» mea din sezonul doi (al serialului Sacrificiul n.r.). Nu vreau să mă lungesc cu vorba, dar vă rog să mă credeți când vă spun că sunt extrem de fericită să lucrez cu @madalinabellariu . E super talentată, superfrumoasă, iar povestea personajului pe care îl interpretează o să vă emoționeze din prima clipă și o să vă facă să vă îndrăgostiți de ea! Pe Amza deja l-a vrăjit, pe bună dreptate!? Vlad rămâne lângă mine, iar Amza…?”
Cristina Ciobănașu (Sursa: facebook.com)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI