Emisiunea care revine la PRO TV! Fanii ei sunt în extaz acum

Petr Kellner noul proprietar al PRO TV

Veste bună pentru pasionații de tehnologie! Începând de astăzi, Pro TV va găzdui, din nou, o emisiune foarte îndrăgită în rândul publicului. Vă dăm un indiciu: prezentatoarea acesteia va fi Iulia Ionescu! Mai multe detalii, în continuare.

Această emisiune revine la Pro TV!

Începând de astăzi, 21 septembrie, emisiunea iLikeIT revine pe micile ecrane! Iulia Ionescu le va oferi pasionaților de tehnologie, și nu numai, în fiecare dimineață, de luni până vineri, în cadrul știrilor Pro TV, informații prețioase din internet și tehnologie.

După debutul noului sezon de la începutul acestui an, cu grafică la zi și, mai ales, cu un hostfresh și cu o minte ageră, iLikeIT revine pe ecrane. În această perioadă, în care au crescut soluțiile de conectare de la distanță, cu ajutorul internetului, și având în vedere nevoia acută de digitalizare a unor sisteme critice, este cu atât mai important să vedem ce înseamnă online-ul pentru noi și cum ne-ar putea influența în anii următori.

„Nu este un secret pentru nimeni faptul că tehnologia ne-a ajutat extraordinar de mult în ultimele luni. Am găsit în noi resurse pe care nici nu știam că le avem și am reușit să ne continuăm activitățile de zi cu zi. Mă refer la antreprenori, profesori, elevi, părinți, medici sau chiar la noi, la jurnaliști, iar în următoarea perioadă vom încerca să vă prezentăm cât mai mulți oameni de genul acesta, dar și soluții digitale, care să vă ajute în tot ceea ce faceți“, a declarat Iulia Ionescu, potrivit unui comunicat remis redacției noastre.

Pasionații de tehnologie o vor putea urmări chiar de azi

În fiecare dimineață, la iLikeIT, se va studia Social Media, se va vorbi despre tehnologia 5G, despre fake news și despre războaiele digitale, dar mai ales despre educația digitală.

Iulia Ionescu, prezentatoarea emisiunii iLikeIT de la Pro TV
Iulia Ionescu, prezentatoarea emisiunii iLikeIT de la Pro TV

De asemenea, emisiunea va aduce la TV personaje și povești. Pentru că acum, mai mult ca oricând, oamenii au nevoie de curaj și de inspirație. „Vom analiza cum este tratată lecția pandemiei de către «elevii» din tehnologie chemați la tablă. Vom căuta soluții pentru acest examen pe care-l dăm cu toții. Ne propunem să venim cu foarte multe răspunsuri la multiplele întrebări legate de tehnologie“, a punctat prezentatoarea.

iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată“, spune, nu de mult, bruneta.

Așadar, din 21 septembrie, Iulia Ionescu va aduce noutățile din tehnologie, de luni până vineri, în fiecare dimineață, în cadrul Știrilor Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI