04 iul. 2020 | 09:04

Emily, prima reacție după ce s-a întors la Acces Direct. “A fost ca un duș rece”

Știri generale
Emily, prima reacție după ce s-a întors la Acces Direct. “A fost ca un duș rece”
Emily, prima reacție după ce s-a întors la Acces Direct. “A fost ca un duș rece”

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct a avut și prima reacție după ce a fost surprinsă ducându-se la sediul emisiunii de la Antena 1. Din mărtursirea făcută pe Instagram, Emily Burghelea s-a dus acolo pentru a-și mai lua niște lucruri care rămăseseră acolo.

Emily, prima reacție după ce s-a întors la Acces Direct

”Am primit o rafală de întrebări legate de “reîntoarcerea” mea la Acces Direct după ce a apărut în presă un material cu mai multe poze făcute de paparazzi la sediul Antena1. Am fost să îmi recuperez hainele rămase acolo. M-am dus singură. Nu am vrut să va iau cu mine pe stories… Fiecare postare mă poate costă scump în instanța, dar acum dacă tot s-a creat acest subiect o să va povestesc. Nu am anunțat pe nimeni de acolo că merg. Le-am făcut o surpriză. Unele persoane mi-au zâmbit, altele s-au uitau urat. Am vorbit cu câțiva oameni care mi-au rămas dragi dar am plecat repede.

”Nu am o armată de avocați de partea mea…dar am dreptatea”

A fost că un dus cu apă rece. Aș vrea să mă înțelegeți, drăgălașilor! Nu vreau să mai discut despre acest subiect… Instanța o să dea verdictul final. Eu am toate probele necesare care dovedesc și că Veronica a fost bătută și că cei de acolo vor să ascundă asta. Dacă trebuie să plătesc că NU am vrut să ascund, cum am mai spus, o să plătesc. Nu am o armata de avocați de partea mea…dar am dreptatea. În mai puține cuvinte, ei îmi cer mie despăgubiri pentru că “le-am pătat” imaginea… Ce lume!!! Încerc să nu mă gândesc la asta. Am plecat la mare. Va țin la curent. Much love, Emily!”, a povestit Emily Burghelea pe Instagram.

Reamintim că tânara și-a dat demisia în direct de la emisiunea Acces Direct, după ce a acuzat că Vulpița este bătută de Viorel și a considerat că nu mai poate ascunde acest lucru. Aceasta a fost înlocuită imediat însă de o altă tânără, pe nume Cosmina Adam.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Capital.ro
Locul din România care are cea mai pură apă | Cei care se spală pe mâini sunt protejați pe tot parcursul anului
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENSIE MAI MARE! De la 1 SEPTEMBRIE să le luăm în calcul la calculul pensiilor
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro