Emil Rengle, anunț șoc la Survivor România: ‘Asta îmi va schimba viața’

de: Bișinicu Andreea
01 03. 2022

Faimoșii au pierdut, din nou, totemul pentru imunitate la Survivor România 2022, iar Cătălin Zmărăndescu, CRBL și Emil Rengle sunt cei trei concurenți nominalizați spre eliminare. Fostul câștigător de la Românii au talent a făcut o mărturisire șoc în timpul consiliului din data de 28 februarie. Fanii dansatorului au rămas șocați.

Cătălin Zmărăndescu, impresionat de gestul pe care Războinicii l-au făcut pentru el în exil

Conflictele din tabăra Faimoșilor par să nu se mai termine. După ce Emil Rengle s-a certat cu Laura Giurcanu și Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu s-a întors furios din Insula Exilului, reproșându-i multe lucruri lui TJ Miles, coechipierul său care l-a trimis acolo.

Cătălin Zmărăndescu a fost surprins de gestul incredibil pe care l-au făcut Războinicii pentru el. Rivalii săi de pe teren i-au trimis o porție de mâncare înaintea Faimoșilor, lucru care l-a emoționat pe fostul luptător.

„Abia aici am înțeles de ce CRBL a spus cu atâta ură vă doresc tuturor să ajungeți acolo. Eu aș spune altfel, nu doresc nimănui. E frig, e urât, ai maxim 3 ore pe zi soare, nu găsești niciun fel de fruct, nimic. Și știți de ce? Pentru că stăm pe o stâncă. Pe o stâncă stăm.

Ca să vedeți și voi, și tu, unde m-ai trimis (n.r. TJ Miles). E adevărat că oarecum am noroc că e Doru cu mine și, vrând, nevrând, acolo cunoști oamenii altfel, nu doar din poziția de inamici. Ne mai ținem moralul unui altuia. În viața mea nu mi-a fost așa de frig. Azi noapte am zis că înnebunesc.

Băieți, respect pentru respect. Mi-au trimis mâncare înaintea voastră. Mulțumesc și respect din suflet. Astea o să le păstrez cadou de la voi. Nu știu cine a fost cu ideea la voi, dar vă mulțumesc din suflet”, le-a transmis luptătorul Războinicilor.

Se pare că de multe ori ăla pe care îl crezi dușman ți-e mai aproape decât ăla pe care îl consideri prieten.”, a spus Zmărăndescu în consiliul de nominalizare.

„Aleg să îmi opresc acum cariera de performer pe tocuri!”

După ce a fost nominalizat de către Elena Chiriac, purtătoarea colanului de imunitate, Emil Rengle a făcut un anunț șocant. Mișcat de lecțiile de viață pe care susține că le-a învățat la Survivor România 2022, artistul a mărturisit că va renunța definitiv la dansul pe tocuri ce l-a consacrat.

„Voi face acum anunțul care îmi va schimba viața. Emil Rengle pe tocuri a murit. Aleg să îmi opresc acum cariera de performer pe tocuri. Am înțeles acum ca Emil Rengle este un bărbat unic, câștigător și ghidat, iar acest bărbat îți acceptă nominalizarea, Elena.”, a declarat Emil Rengle la consiliul de nominalizare.

Marți, 1 martie, telespectatorii vor afla cine este Faimosul care părăsește competiția, dintre Emil Rengle, CRBL și Cătălin Zmărăndescu.