Emi Pian, înmormântat acum în secret. Ce s-a întâmplat la cimitir cu familia

Emi Pian este înmormântat astăzi

Emi Pian, liderul clanului Duduianu va fi înmormântat astăzi! Trupul neînsuflețit al interlopului a ajuns deja la biserică, unde preotul va face slujba specifică.

Emi Pian este înmormântat astăzi

Cele  trei nopți de priveghi s-au terminat, iar Emi Pian a părăsit pentru ultima dată locuința sa și pe cei apropiați, deși înmormântarea ar fi trebuit să aibă loc după ora 14:00.

Familia interlopului a vrut probabil să evite să se strângă foarte mulți oameni în fața casei lor, așa că au devansat cu câteva ore bune înmormântarea. Emi Pian este condus pe ultimul drum astăzi, iar cortegiul funerar a ajuns deja la biserica Sfânta Parascheva in Capitală, după care se va îndrepta spre cimitirul unde va fi înmormântat.

Sunt așteptate sute, poate mii de oameni pentru a-l conduce pe celebrul interlop pe ultimul drum. Încă de ieri oamenii legii au lansat un apel către membrii familiei, susținând că nu trebuie să fie un număr mai mare de 50 de persoane.

Emi Pian este înmormântat astăzi
Emi Pian este înmormântat astăzi

Cortegiul funerar a ajuns la biserică

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit pe data de 4 august, după ce a fost înjunghiat de către rivalul său, Richard Emanuel Gheorghe, zis Napy, un tânăr în vârstă de 26 de ani. Cei doi s-au certat la o partidă de barbut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI