eMAG a făcut asta înainte de alegeri. Telefoane Samsung și televizoare date cum dădea PSD ulei, zahăr și găleți pentru un vot

eMAG a făcut asta înainte de alegeri. Telefoane Samsung și televizoare date cum dădea PSD ulei, zahăr și găleți pentru un vot

Black Friday a trecut, dar eMAG continuă seria reducerilor mari la telefoane Samsung și televizoare. Ți-am pregătit o listă din care să alegi ce ți se pare că e mai potrivit pentru tine.

Black Friday la eMAG s-a derulat pe 15 noiembrie, de dimineața și până după miezul nopții. De la telefoane și televizoare Samsung până la cafele Starbucks și vacanțe, au fost de toate. Și românii au cumpărat. Acum, magazinul continuă seria reducerilor.

eMAG te-a obișnuit cu reduceri mari atât în perioada de Black Friday, cât și după ce s-a încheiat această campanie. Acum, se apropie sărbătorile și pune la bătaie telefoane Samsung și televizoare la prețuri extrem de mici. Poate vrei să cumperi cadou cuiva sau, pur și simplu, vrei tu să-ți schimbi modelele vechi.

eMAG pune la bătaie telefoane Samsung la prețuri mici

Ca să mergi la sigur, poate ar trebui să te orientezi spre un model Samsung Galaxy Note 10 Plus, Dual Sim 512GB LTE 4G 12GB RAM, pe culoarea albastru. Este un hibrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) echipat cu un ecran  AMOLED capacitive touchscreen, care rulează pe un sistem de operare Android  9.0 (Pie). Îl găsești AICI la preț redus.

Un alt telefon pe care-l găsești redus în această perioadă este pachetul promo format din Samsung Galaxy S10, G977, 256GB, 8GB RAM, 5G, Majestic Black la care primești o husă din silicon transparentă și o baterie externă. Îl găsești AICI la super ofertă, AICI.

Reduceri telefoane samsung huawei

Oferte bune găsești la eMAG și la categoria resigilatelor. Adică anumite produse care prezintă ușoare urme de uzură, dar cu care îți faci treaba foarte bine. Uite, de exemplu, acest Samsung Galaxy S9 Plus, Dual SIM, 64GB, 6GB RAM, 4G, în varianta Gold. Aruncă AICI o privire.

eMAG vinde televizoare la super ofertă

N-ai fi zis că-ți poți lua un televizor nou de ultimă generație la doar câteva sute de lei. Ei bine, iată că se poate. Modelul LED Utok, 56 cm, U22FHD2, Full HD vândut de eMAG vine la o super ofertă. Și-l poți găsi AICI.

Dacă vrei, însă, ceva mai performant, poți alege acest model: LED Star-Light, 51 cm, 20DM3500, HD, care vine cu un super preț. Redus evident. Găsești oferta AICI.

Poate ești în căutarea unui televizor uriaș cu o super diagonală. Iată un model cu diagonală de peste 150 de centimetri: LED Smart Tech, 165 cm, 6519NUDTS, 4K Ultra HD. Ai imagine 4K, o diagonală uriașă și o experiență de care sigur vei rămâne impresionat. Iată AICI oferta.