Au greșit prețurile la eMAG!? Telefoane Samsung | Huawei, televizoare LG, dar și frigidere cu reduceri amețitor de mici

După Black Friday, eMAG a ținut prețurile jos încă un weekend. Astăzi e ultima zi în care chiar mai ai ocazia să prinzi ceva ca la Black Friday. Ai mai jos ce să cumperi la preț mic.

eMAG a avut Black Friday pe 15 noiembrie. Au fost reduceri la 3,5 milioane de produse, a vândut mai puțin de jumătate dintre ele, așa că mai ține cu reducerile. Ce vezi mai jos e o listă cu produse pe care le poți cumpăra chiar și acum la preț redus. Campania de acum se numește Crazy Sale și eMAG promite reduceri mari ca de Black Friday.

Chiar dacă ține doar acest weekend, ar trebui să te grăbești, că unele se dau repede.

Oferte eMAG ca de Black Friday la Samsung, Huawei și altele

Nu poți rata Samsung Galaxy S10. E versiunea cu ecran mai mic, dar are același hardware. Acest model din oferta eMAG are o reducere de 30% și are 128 GB spațiu de stocare și 8 GB memorie RAM. Telefonul are trei camere foto principale, un ecran de 6,1 inci Dynamic AMOLED și are acum cel mai bun preț. Îl poți cumpăra acum cu preț mic de AICI.

Televizoarele Samsung sunt nelipsite din oferta eMAG Crazy Sale. Acum e ofertă la un TV cu 108 cm diagonală, rezoluție 4K și sistem de operare Tizen. Uite reducerea AICI, ca să fie mai ușor.

De la LG poți pune mână pe un televizor LED Smart, cu o diagonală de 139 cm, cu o rezoluție 4K Ultra HD și suport HDR. Compania spune că televizorul afișează culorile la o precizie de aproape 100%, chiar și la un unghi de peste 60 de grade. Este disponibil la un preț bun pe eMAG.

Huawei Y6 Smart 2019 e un telefon pe care eMAG îl listează la un preț foarte mic. Are 32 GB spațiu de stocare și-o crestătură în partea de sus pentru camera de selfie. Telefonul e disponibil AICI.

Un alt telefon de la Samsung este Galaxy S10e. E cel mai mic telefon din serie, dar nu stă prost când vine vorba de hardware. Are 128 GB spațiu de stocare, 6 GB memorie RAM și un ecran de 5,8 inci pentru cei care nu vor un telefon cu ecran prea mare. eMAG îl are cu 25% reducere. Îl poți cumpăra la preț mic de AICI.

Frigidere și televizoare pe care le iei la preț mic acum

Samsung vine și cu un televizor cu ecran curbat, cu diagonala de 138 cm. Are rezoluție 4K Ultra HD și suport HDR. Este disponibl la super ofertă, AICI.

Ca să nu stai cu carnea de Crăciun la cald, poți să alegi o combină frigorifică Indesit cu 335 litri volum, clasa de energie A+ și-o înălțime de 187 centimetri. O găsești în campania Crazy Sale AICI.

Mai există o combină frigorifică Whirlpool neagră, de 318 litri, clasa de energie A++, cu funcție Dual No Frost și o înălțime de 189 cm. O găsești la preț foarte mic ACUM.

Nu în ultimul rând, iPhone Xs a ajuns la preț mai mic. E doar în timp limitat, dar măcar e mai ieftin. E vorba de modelul cu 64 GB spațiu de stocare, ecran de 5,8 inci și două camere foto. Îl prinzi cu preț extraordinar AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI