eMAG dă televizoare LG și telefoane Samsung și Huawei cu preț ciudat de mic. Galaxy Note 8, mai ieftin decât vechitura pe care o ai tu

eMAG are iar oferte bune la televizoare LG și telefoane Samsung și Huawei

eMAG are iar oferte bune la televizoare LG și telefoane Samsung și Huawei. Dacă plănuiești să-ți înnoiești aparatura din casă sau pe cea din buzunar, merită să arunci o privire pe ofertele celui mai mare magazin online din România. Până și Samsung Galaxy Note 8 a ajuns la un preț foarte accesibil, în ciuda faptului că este unul dintre telefoanele de top ale companiei.

Galaxy Note 10 se lansează în această seară, 7 august, deci trebuie să te aștepți la o scădere a prețului la precedentele versiuni, Note 8 și Note 9. Dacă ți-l dorești de mult acum e momentul.

 

Vezi AICI mai multe detalii despre noul Galaxy Note 10.

Televizoare LG ieftine de la eMAG

Dar să începem întâi cu televizoarele LG. Dacă vrei un TV nou și nu știi ce marcă să alegi, ei bine, te asigur că mărci precum Samsung, Philips și LG sunt cele mai de încredere. eMAG are azi niște oferte foarte bune la televizoarele LG.

Televizor LED Smart LG, cu ecran de 126 cm diagonală, în format 4K Ultra HD. Este vorba despre modelul 50UK6470PLC, care-ți oferă imagini HDR de înaltă calitate, la un preț foarte accesibil. Cu toții știm cât de bune sunt ecranele realizate de această companie.

Îl găsești AICI, la un preț foarte bun.

Televizor LG OLED, în format 4K Ultra HD, ecran cu diagonală de 139 cm. Este un model potrivit pentru cei care-și permit să dea puțin mai mult pe un TV făcut pentru clienții mai pretențioși. Nimic nu se compară cu un ecran OLED.

Televizorul îl găsești AICI, la ofertă.

Televizor LG smart, 4K, cu ecran imens cu diagonala de 152 cm. Este pentru cei care au o sufragerie mai mare și vor să se bucure de un ecran cât mai mare, la un preț accesibil. Pe eMAG, este unul dintre cele mai vândute TV-uri și mai sunt puține pe stoc, deci grăbește-te.

Găsești aici televizorul, AICI.

Telefoane Samsung la eMAG, incredibil de ieftine

Samsung Galaxy Note 8 este pus la vânzare de eMAG la un preț ireal de mic. Este aproape incredibil cât de mult s-a depreciat prețul acestui model care nu este deloc vechi și care concurează lejer la nivel de performanță cu Note 9. Este unul dintre flagshipurile companiei și oferă un ecran foarte generos, baterie cu autonomie bună și procesor foarte rapid.

Găsești aici telefonul la cel mai mic preț de până acum, AICI.

Samsung Galaxy S10 la ofertă pe care nu trebuie să o ratezi. Este unul dintre cele mai bune telefoane ale momentului și va rămâne astfel chiar și după lansarea lui Note 10. Are cel mai rapid procesor și cea mai bună cameră foto pe care le-a pus până acum acest brand. Stabilizarea pe filmare este bestială la acest flagship.

Vezi AICI oferta la acest telefon.

Samsung Galaxy S10e este versiunea de buget din gama S10, dar oferă aproape aceeași performanță ca „frații” săi mai mari. Este cel mai rapid telefon cu ecran de 5,8 inci de pe piață.

Îl găsești aici la un preț fantastic, AICI.

Telefoane Huawei la prețuri mici care te fac să uiți de scandalul companiei cu americanii

Huawei P30 Lite, deși este versiunea de buget a seriei P30, eMAG a scăzut și mai mult prețul său. Are o cameră foto performantă pentru categoria din care face parte și este unul dintre cele mai bune telefoane pe care le poți lua la acest preț.

Vezi AICI prețul fantastic la acest telefon.

Huawei Mate 20 Pro este unul dintre cele mai bune telefoane produse de această companie chineză și unul dintre telefoanele de top la momentul actual. Anul acesta va fi lansat Mate 30 Pro, dar dacă n-ai bani pentru el, află că a scăzut extrem de mult prețul la Mate 20.

Vezi AICI oferta.

Huawei P20 este și el la ofertă competitivă. Este puțin mai vechi, dar e în continuare performant. Nu ai probleme cu aplicațiile Google și este Dual Sim.

Vezi AICI oferta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI