eMAG Black Friday: dă jos „blănița” cu aceste produse la prețuri wow

eMAG Black Friday: dă jos „blănița” cu aceste produse la prețuri wow

eMAG a avut o mulțime de reduceri de Black Friday. Cele mai vizibile au fost cele la laptopuri, telefoane și televizoare. Totuși, nu-i vorba doar de atât, așa că ți-am adunat aici niște produse la care nu te-ai gândit.

În categoria produse surpriză de pe eMAG de Black Friday sunt unele de îngrijire personală. Am cercetat să vedem ce anume poți cumpăra și chiar să fie utile. Am ajuns la cele care te ajută în lupta cu părul rebel de pe corp.

Prețurile eMAG de Black Friday sunt bune, așa că am făcut o listă din care să alegi ce ți se potrivește. Am ales atât pentru femei, cât și pentru bărbați, să nu vă certați pe un singur produs.

Produse eMAG de Black Friday pentru îngrijire personală

Până la ora publicării acestui articol, eMAG a vândut de Black Friday de aproape 390 de milioane de lei. Au fost bilete la evenimente de Black Friday la eMAG, au fost automobile, dar și ceasuri și bijuterii. Circa 1,038 milioane de produse au fost vândute în ziua de Black Friday la eMAG.

eMAG a început campania de reduceri de Black Friday la 06:56. Cele mai bune prețuri au fost în primele minute. Din păcate, stocurile n-au fost prea mari, așa că cine a prins, se poate considera foarte norocos. Campania Black Friday la eMAG continuă până la miezul nopții.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI