Elon Musk ar fi ajuns astăzi în România. Vedetele care sunt invitate la petrecerea de lux de la Castelul Bran

de: Bișinicu Andreea
29 10. 2022

Veste bombă în România. Elon Musk, cel mai bogat om din lume, va ateriza duminică, 30 octombrie, în România și va călători spre Transilvania, unde a închiriat Castelul Bran pentru a organiza cea mai spectaculoasă petrecere de Halloween pentru prietenii săi miliardari. Cine sunt invitații CEO-ului Twitter.

Elon Musk va petrece Halloween-ul în România, la Castelul Bran

Elon Musk a dat lovitura în România, punând la cale cea mai tare petrecere de Halloween din lume, în weekendul 29 – 30 octombrie. Fondatorul Tesla și Xspace a închiriat Castelul Bran din Transilvania, pentru a se bucura de o experiență cu adevărat inedită.

Miliardarul și-a dorit demult să petreacă cea mai înfricoșătoare noapte din an la locul nașterii legendei lui Dracula, așa cum a devenit cunoscut palatul în întreaga lume. Potrivit celor de la Libertatea, azi-noapte, în jurul orei 03:00, au aterizat în Capitală doi dintre cei mai înstăriți oameni ai planetei.

Ar fi vorba despre magnatul Peter Thiel, fondatorul PayPal, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Elon Musk, de peste 20 de ani. CEO-ul PayPal a pășit pe meleagurile românești nu singur, ci acompaniat de partenerul său de viață, miliardarul Matt Danzeisen.

Petrecerea de Halloween va avea loc duminică, 30 octombrie, în aceeași zi în care Elon Musk va ateriza în România, cu avionul său privat.

Angelia Jolie, invitatul special al fondatorului Tesla

Elon Musk a pregătit o listă cu invitați aleși pe sprânceană, care i-ar face invidioși chiar și pe liderii celor mai influente state ale lumii.

Mai exact, cel mai bogat om al Terrei și-a chemat toți prietenii magnați de pe Wall Street pentru a petrece Halloween-ul împreună la Castelul Bran, deși sărbătoarea nu are specific românesc.

Printre miliardarii care vor sărbători în inima Transilvaniei în acest weekend se numără Sergey Brin, fondatorul Google (avere estimată la 77,2 miliarde $), Larry Page, co-fondator Google, al 17-lea cel mai bogat om din lume (avere estimată la 80,4 miliarde $), precum și Luke Nosek, primul investitor în Space-X-ul lui Elon Musk și Steve Jurvetson, fondatorul serviciului Hotmail.

Potrivit zvonurilor care circulă în spațiul public, Elon Musk ar fi invitat-o și pe superba Angelina Jolie să vină, miliardarul având o afinitate crescută pentru celebra actriță de la Hollywood. Nu se cunosc, deocamdată, informații privind acceptul sau declinul divei la invitația magnatului.

În ceea ce privește organizarea evenimentului grandios, organizatorii din România urmează să primească doar anumite nume de cod ale magnaților pe care urmează să îi găzduiască.

Invitații lui Musk aterizează la București din două în două ore cu avioane private, urmând să plece de pe aeroportul Băneasa cu elicoptere către destinația „Dracula Resort Bran”.

Conform sursei citate, o parte dintre musafirii de elită vor sta la Radisson Blu Aurum Brașov, în timp ce alții ar fi ales să se cazeze la hoteluri boutique mai mici.

Citește și După lungi negocieri, Elon Musk a cumpărat Twitter. Lovitura dură primită din partea miliardarului pentru mulți directori de top